2014-06-03 14:33:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 10 ευρώ για τη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη
Ως γνωστό αυτή την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 το βράδυ (οι πόρτες ανοίγουν μετά τις 20.30) στον υπαίθριο χώρο του ΕΑΚ Δ. Τόφαλος, στο Προάστιο που η ομάδα του «Μικρού Πρίγκιπα» μετατρέπει το φετινό καλοκαίρι σε συναυλιακό χώρο, θα εμφανιστεί live σε μία μοναδική μουσική βραδιά η ποπ ροκ ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Το live της έχει τίτλο «Η δύναμη σου, δύναμη μου» και αξίζει να σημειωθεί ότι η ταλαντούχα Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινάει από την Πάτρα την φετινή της καλοκαιρινή περιοδεία.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση των διοργανωτών, τα διαθέσιμα εισιτήρια των 10 ευρώ έχουν εξαντληθεί !

Για τα εισιτήρια των 12 ευρώ θα υπάρχουν στην προπώληση μέχρι και την Πέμπτη 5/6 το μεσημέρι στις 14.00 στα σημεία προπώλησης που είναι το Βιβλιοπωλείο Discover στην οδό Πατρέως, το Musical record shopστον πεζόδρομο της Ρ. Φεραίου, το Cafe Oro Antico & το Everest Πάτρας, στην Αγ. Νικολάου.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.30.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε περίπτωση κακοκαιρίας στο εσωτερικό χώρο του ΕΑΚ Δ. Τόφαλος.

Στο χώρο θα υπάρχουν και καρέκλες. Ο θεατής θα έχει την επιλογή να παρακολουθήσει την συναυλία είτε όρθιος είτε καθιστός.

Στον χώρο του μουσικού live θα απαγορεύεται η είσοδος με νερά-σνάκ-ποτά-αναψυκτικά καθώς εντός θα λειτουργήσουν κυλικεία.

* Μετά το τέλος της συναυλίας θα υπάρχουν λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας έξω από το στάδιο για να μεταφέρουν στο κέντρο όσους το επιθυμούν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ