2014-06-03 17:48:53
Φωτογραφία για Πως να υποβαθμίσετε από το ios 8 στο 7
Είστε από εκείνους που βάλανε στην συσκευή τους το ios 8 αλλά όπως θα παρατηρήσετε σαν δοκιμαστική έκδοση έχει τα προβληματάκια της και όσα μας υπόσχονταν ο Cook κατά το παρελθόν για πολλά καινούργια πράγματα τελικά δεν ήταν και τόσα πολλά αφού πολλές από τις λειτουργίες δεν είναι διαθέσιμες για την χώρα μας Για αυτούς αλλά και άλλους λόγους αν θέλετε να υποβαθμίσετε πάλι στο ios 7 τότε η επιστροφή είναι πολύ εύκολη.

1)Κατεβάστε το κατάλληλο firmware στον υπολογιστή σας από την μηχανή στο blog πάνω από το chat.

2)Πατήστε Alt για mac η shift για windows με ανοιχτό το iTunes και ταυτόχρονα πατήστε την επιλογή επαναφορά και στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέξτε το firmware που κατεβάσατε στον υπολογιστή σας.

3)Να σημειώσω πριν την διαδικασία θα πρέπει να βάλετε την συσκευή σας σε κατάσταση DFU.

Για να γίνει αυτό, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Power για λίγα δευτερόλεπτα, και ταυτόχρονα, κρατήστε πατημένο το Home (μετρώντας ως το 10).

Στη συνέχεια, αφήστε το κουμπί Power και  εξακολουθείτε να κρατάτε το Home μέχρι την λειτουργία της συσκευής DFU (η συσκευή θα είναι στη "μαύρη οθόνη")

Περιμένετε μέχρι να τελειώσει η διαδικασία και μην επεμβαίνετε στην συσκευή μέχρι να ανοίξει κανονικά. argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ