2014-06-04 05:54:05
Φωτογραφία για Γερμανός παίκτης ριάλιτι τηλεφώνησε στην Μέρκελ για βοήθεια!
Τη βοήθεια της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ επικαλέστηκε ένας παίκτης του γνωστού τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» στη Γερμανία.

Η Α. Μέρκελ, έχει αναλάβει να επιλύσει την κρίση χρέους στην ευρωζώνη και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της στρατηγικής που ξανάκανε τη Γερμανία οικονομικό γίγαντα. Θεωρητικά λοιπόν δεν θα της ήταν και τόσο δύσκολο στο να δώσει την βοήθεια της σε μια ερώτηση τηλεπαιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, σε ένα επεισόδιο με προσωπικότητες του γερμανικού τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», ο πολιτικός του CDU, Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ, ερωτήθηκε για 500.000 ευρώ, σχετικά με τα πλυντήρια ρούχων της εποχής της Ανατολικής Γερμανίας, τα λεγόμενα WM66.

Η ερώτηση ήταν γιατί ήταν τόσο θρυλικά τα WM66. Ήταν επειδή: α. μπορούσαν να παράγουν ενέργεια για θέρμανση, β. μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις για να βράσεις φαγητό, γ. χρησιμοποιούνταν και σαν ηλεκτρική σκούπα ή δ. μπορούσε να λάβει ραδιοφωνικά σήματα από τη Δυτική Γερμανία;


Ο Μπόσμπαχ, αγωνιζόταν να βρει τη σωστή απάντηση, επομένως σκέφτηκε να καλέσει έναν φίλο του για βοήθεια. Έτσι λοιπόν, ζήτησε από το βοηθό του να του φέρει ένα παλιό Nokia με τον καινούριο αριθμό τηλεφώνου της Μέρκελ.

Αλλά η καγκελάριος δεν απάντησε στην κλήση του και του έστειλε ένα μήνυμα: «Δεν μπορούσα να απαντήσω. Τι συμβαίνει;». Εκείνη την ώρα όμως ο Μπόσμπαχ είχε ήδη απαντήσει στην ερώτηση και είχε εισπράξει τα χρήματα. Παραμένει ασαφές αν η καγκελάριος θα γνώριζε την σωστή απάντηση ή αν θα χρησιμοποιούσε ποτέ ένα πλυντήριο WM66 για να βράσει φαγητό για τον εαυτό της.

Πάντως αν και κανείς δεν έμαθε αν η κυρία Μέρκελ γνώριζε την σωστή απάντηση, ο ίδιος ο Μπόσμπαχ κατάφερε να βρει την σωστή απάντηση και να φύγει από το παιχνίδι με μερικά ευρώ παραπάνω στην τσέπη του!
sofokleousin.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ