2014-06-05 19:44:34
Φωτογραφία για ΚΑΙ... ΜΟΝΤΕΛΟ Ο ΚΑΣΑΜΙ!
Σε μία λίστα που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο στην Αγγλία, ο Παϊτίμ Κασάμι ψηφίστηκε από τις γυναίκες που παρακολουθούν Πρέμιερ Λιγκ, ως ένας από τους 10 πιο ωραίους άνδρες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, μάλιστα, είχε κληθεί να δώσει και συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό λόγω αυτής της διάκρισης, ενώ παράλληλα ανοίχτηκε μπροστά του και ένας νέος κόσμος πέρα από το ποδόσφαιρο, αυτός της μόδας!

Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο ο διάσημος οίκος «Dolce & Gabbana» του έκανε πρόταση, ώστε να αποτελέσει ένα από τα «πρόσωπα» του οίκου σε μία νέα σειρά κοστουμιών που λάνσαρε. Ο ίδιος δέχθηκε αμέσως και έτσι έγινε για λίγο... μοντέλο, ποζάροντας μπροστά τον φακό με τα πανάκριβα ρούχα.

Μάλιστα στην Ελβετία ο Κασάμι έχει συμμετάσχει και σε άλλες ανάλογες φωτογραφήσεις, καθώς φαίνεται ότι διάσημοι οίκοι τον θεωρούν ιδανικό πρότυπο για να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Με τον ίδιο, ωστόσο, να δηλώνει ότι δεν είναι και το... καλύτερό του να ποζάρει, καθώς... «είμαι ποδοσφαιριστής, όχι μοντέλο».

Στον Ολυμπιακό υπάρχει και άλλος παίκτης που ασχολείται με την προώθηση ρούχων και δεν είναι άλλος από τον Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη γαλλική εταιρία «Thomas Demess», όπως σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ