2014-06-07 06:34:05
Φωτογραφία για Τρίχρονο αγοράκι κρέμεται στο κενό! [video]
Άγιο είχε είχε ένα τρίχρονο αγοράκι στη Βραζιλία που διασώθηκε την τελευταία στιγμή από του Χάρου τα δόντια, καθώς εντοπίστηκε να κρέμεται στο κενό από το μπαλκόνι πενταώροφης πολυκατοικίας.

Ο Άγιος ονόματι Μπρούνο Τεξέιρα, δηλαδή o νεαρός που διέσωσε το παιδί -το οποίο δεν τραυματίστηκε - δήλωσε ότι η μητέρα του αγοριού κοιμόταν τη στιγμή που ο τρίχρονος βγήκε έξω από το διαμέρισμα της οικογένειας και ανέβηκε στο περβάζι του μπαλκονιού. Το αγοράκι πιστεύεται ότι ανέβηκε σε μια καρέκλα και μετά πέρασε στο περβάζι, αλλά στη συνέχεια αδυνατούσε να απεγκλωβιστεί.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος σκαρφάλωσε πάνω από το περβάζι του μπαλκονιού του διαμερίσματός της οικογένειάς του για να σώσει το παιδί, ενόσω η μητέρα του τρίχρονου κοιμόταν ανύποπτη.

Στο δρόμο είχε συγκεντρωθεί κόσμος και κάποιοι ούρλιαζαν από αγωνία. "Ήταν τρομερό... οι πελάτες μας άρχισαν να κλαίνε βλέποντας το παιδί σε κίνδυνο", δήλωσε σερβιτόρος γειτονικού εστιατορίου ο οποίος είδε το δραματικό περιστατικό να ξεδιπλώνεται στην πόλη της Vila Velha.


"Όταν είδαμε το αγόρι να κρέμεται από το μπαλκόνι τρέξαμε αμέσως (στο διαμέρισμα)" ανέφερε από την πλευρά του δημοσιογράφος της βραζιλιανικής ιστοσελίδας, Μedia Con News.

"Όταν φτάσαμε στο διαμέρισμα, η πόρτα του δωματίου ήταν ανοιχτή... Η μητέρα (του παιδιού) κοιμόταν. Θα πρέπει να είναι πιο υπεύθυνη με τη ζωή του γιου της" σχολίασε, και δικαίως, ο δημοσιογράφος.

Όταν το αγόρι τελικά διασώθηκε, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο δρόμο ανακουφισμένος άρχισε να επευφημεί αυτό και το σωτήρα του.

Δείτε καρε καρε τη διάσωση:
seleo.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ