2014-06-09 18:04:10
Φωτογραφία για ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ : ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ Η ΙΝΤΕΡ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Γεωργάτος σχολίασε πως οι άνθρωποι της Ίντερ τον είχαν καλέσει στο φιλικό κόντρα στη Ρεάλ, που αφορούσε τους παλαίμαχους παίκτες των δύο ομάδων, ευχαρίστησε τους Μιλανέζους και ξεκαθάρισε πως δεν μπόρεσε να δώσει το "παρών" λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, φιλανθρωπικό φιλικό στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ανάμεσα σε παλιές δόξες των Ρεάλ και Ίντερ, με τον Λάμπρο Χούτο, μάλιστα, με δικό του γκολ να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα (2-2) (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Αρκετοί ήταν αυτοί που απόρησαν πως και δεν έδωσε το "παρών" στην αναμέτρηση ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο θρυλικός Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος όταν είχε αγωνιστεί στους Μιλανέζους (1999-2000, 2000-2002) είχε και βασικό ρόλο (ως αριστερός μπακ) στην ομάδα, όντας συμπαίκτης με τους σπουδαίους επιθετικούς της εποχής, Κριστιάν Βιέρι και Ρονάλντο.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος, με μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο faceboοk, θέλησε να δώσει εξήγηση, καθώς ήταν αρκετοί οι άνθρωποι που τον ρώτησαν.

Συγκεκριμένα, έγραψε το εξής: "Σήμερα πήρα πολλά μηνύματα από φίλους εδω κ από την ιταλια γιατί δεν ήμουνα με την ΙΝΤΕΡ στο φιλικό με την ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ θέλω να σας πω οτι λόγω υποχρεώσεων επαγγελματικών δεν μπορούσα να πάω ίσα ίσα μέχρι και εισιτήριο αεροπορικό μου είχαν στείλει η άνθρωποι τις ΙΝΤΕΡ κ το ακύρωσα τελευταία στιγμή πάντως σας ευχαριστώ φίλοι μου για το ενδιαφέρον!!!!".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ