2014-06-10 09:58:10
Φωτογραφία για Eπιστολή του Ινστιτούτου Καταναλωτών Ηλείας στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος
Eπιστολή στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος έστειλε το ΙΝΚΑ νομού Ηλείας: H επιστολή έχει ως εξής: " Διαβάσαμε στα Μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι υπάρχουν σοβαρά ενδεχόμενα για την Καλοκαιρινή περίοδο 2014, το πυροσβεστικό σώμα να έχει στην διάθεση του 50% λιγότερα εναέρια μέσα, σε σχέση με τα προηγούμενα έτη .

Θέλω να σας θυμίσω ότι η Ηλεία κατά το παρελθόν ήταν από τους πρώτους Νομούς της χώρας που κτυπήθηκαν ασύστολα από τις πυρκαγιές και κατά γενική ομολογία, παραμένει ακόμα νούμερο (1) σε βαθμό επικινδυνότητας .

Όπως καταλαβαίνετε για όλους εμάς τους απλούς πολίτες του Νομού Ηλείας ( Και Όχι Μόνο) δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα που έχουν σχέση με την προσωπική μας ασφάλεια αλλά και την προστασία της ιδιωτικής μας περιουσίας και πρέπει να απαντηθούν από την υπηρεσία σας .

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να μας ενημερώσετε ως πολίτες με τον όρο καταναλωτές για τα εναέρια μέσα που η Π.Υ θα διαθέσει για τον Νομό Ηλείας για την καλοκαιρινή περίοδο 2014, καθώς , και αν επανδρωθούν με πρόσθετο προσωπικό τα τμήματα των πυροσβεστικών υπηρεσιών- κλιμακίων του Νομού μας .

Με Εκτίμηση για το Δ.Σ

Βαρθολομιό 7/6/2014

Ο Πρόεδρος

Γεράσιμος Αλεξόπουλος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ