2014-06-12 21:16:05
Φωτογραφία για Τα νέα παπούτσια με τακούνι που γίνονται και φλατ! [video]
Πόσες φορές έχεις σκεφτεί να είχες ένα ζευγάρι παπούτσια με τακούνι που να μπορείς να το φοράς όλες τις ώρες;

Σε καταλαβαίνουμε γιατί και εμείς δυσκολευόμαστε να ισορροπήσουμε πολλές ώρες πάνω στα τακούνια! Μην αγχώνεσαι το ψάξαμε και έχουμε ίσως την πιο έξυπνη και χρηστική λύση! Για να καταλάβεις τι εννοούμε και να μην μπερδευτείς, θέλουμε ένα παπούτσι που ναι μεν να έχει τακούνι αλλά να μπορεί να φορεθεί και σαν φλατ.

Το ακούς και σκέφτεσαι τι ωραίο που θα ήταν αλλά δεν υπάρχει! Κάνεις λάθος, καθώς πλέον υπάρχει.

Συγκεκριμένα, η γαλλίδα σχεδιάστρια Lidia Da Costa σκέφτηκε να λύσει το αιώνιο γυναικείο πρόβλημα και να αφήσει τις γυναίκες  να πετάξουν αλλά και να ξαναβάλουν τα τακούνια τους όσο συχνά θέλουν.

Σκεπτόμενη ως γυναίκα, αποφάσισε να φτιάξει ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία είναι σαν τρανσφόρμερς. Με λίγα λόγια, έφτιαξε ένα ζευγάρι γυναικεία υποδήματα που τα τακούνια μπαινοβγαίνουν με μια εύκολη κίνηση.

Έτσι, όταν οδηγείς μπορείς να φοράς τις μπαλαρίνες σου για να είσαι πιο άνετη (να έχεις αφαιρέσει το τακούνι δηλαδή) αλλά στη συνέχεια που θα θες να πας σε ένα επαγγελματικό ραντεβού και να μαγνητίσεις τα βλέμματα, μπορείς να βάλεις το ενσωματωμένο σου τακούνι και να ανέβεις ψυχολογικά αλλά και έξι με οκτώ πόντους σε ύψος.

Δες το video με τα έξυπνα και βολικά παπούτσια και αν ταξιδέψεις μέχρι την Γαλλία πάρε πολλά ζευγάρια γιατί σίγουρα θα θέλουν και οι φίλες σου:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ