2014-06-13 19:55:52
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ... ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΑΡΗ Ο ΠΑΟ! (ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ;) *ΡΗΟΤΟS*
Στη δημοσιότητα δόθηκε το φαξ που απέστειλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη!

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο επόμενος μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού μετά τον Νικ Καλάθη, για τη θέση του γκαρντ, είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον των «πρασίνων» δεν έμεινε σε… φιλολογικό επίπεδο, καθώς οι "πράσινοι" απέστειλαν φαξ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός με την οποία γνωστοποιούν πως προτίθενται να πληρώσουν το ποσό των... 300.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ελευθέρας του 24χρονου!

* Τελικά μήπως αυτό που ήθελαν ήταν οι... εντυπώσεις των "αντικειμενικών" που εξυμνούσαν το... ήθος και το... "υπεράνω" του Δημήτρη Γιαννακόπολου που ήταν ο "πρώτος" που έκανε επίσημη πρόταση στον "αιώνιο" αντίπαλο; Γιατί είναι γελοίο να πιστεύει κανείς ότι μια τέτοια πρόταση μπορεί να είναι σοβαρή για τον δυο σερί πρωταλητή Ευρώπης των δυο προηγούμενων χρόνων με τον Ολυμπιακό, Βαγγέλη Μάντζαρη!


Επιπλέον ο Έλληνας γκαρντ είναι παίκτης με ήθος, αρχές και κυρίως δεν θα άφηνε έναν υγιή σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός για να πάει... απέναντι σαν... τρίτη επιλογή και όπως έχει τονίσει ο ίδιος πολλάκις τιμά το συμβόλαιο και τον Ολυμπιακό που τον πίστεψε και του χάρισε τόσες χαρές την ώρα που οι... "άλλοι" χρησιμοποιούν διάφορα τεχνάσματα για να τον εκθέσουν (ακόμα και λίγο πριν τους τελικούς) επιδεικνύοντας τα... φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα! Έχει παρατηρήσει αλήθεια κανείς σας πως πανηγυρίζει ο Μάντζαρης με το Θρύλο; Έτσι για να καταλάβει και τα... "αισθήματα" του; Δείτε τον και τα ξαναλέμε Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για επικοινωνιακή κίνηση με σκοπό την αναστάτωση και τη δημιουργία εντυπώσεων. Τα παιχνίδια εντυπώσεων στη μάχη χαρακωμάτων συνεχίζονται και έχουν την πλάκα τους, όσο τουλάχιστον δεν εμπλέκονται τα ιερά και τα όσιά μας. Προσέξτε μην τα ξεπεράσετε γιατι οι απαντήσεις δεν θα σας αρέουν καθόλου...

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον παίκτη αλλά θα του προτείνει και επέκταση συμβολαίου. Ψάξτε αλλού για... παιχνιδάκια λοιπόν και αφήστε το Θρύλο και τους παίκτες του να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ