2014-06-17 19:44:12
Φωτογραφία για Ηθοποιός ο πατέρας του σατανιστή - Τι λέει για τον γιο του
Στη Γλυφάδα όπου έμενε ο σατανιστής με τους γονείς του και τον μικρότερο αδελφό του βρήκαμε στόματα κλειστά.

Η οικογένεια του σατανιστή είχε μετακομίσει τους τελευταίους 8 μήνες στην ήσυχη γειτονιά της οδού Ξάνθου με αποτέλεσμα οι γείτονες να μην τους ξέρουν καλά. Τους περιγράφουν ωστόσο ως μια οικογένεια που δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνική.

Αμετανόητος υπηρέτης του σατανισμού δήλωσε στην κυνική του ομολογία ο 21χρονος

"Έκοψα το χέρι μου και προσευχήθηκα στον Σατανά να μου εμφανίσει ένα θύμα για να το θυσιάσω", είπε στην ομολογία του ο νεαρός σατανιστής. Λίγα λεπτα μετά, σε ένα παγκάκι στο πάρκο εμφανίστηκε η άστεγη γυναίκα που έψαχνε μέρος για να κοιμηθεί.

Ο υπερέτης του σκότους προσπάθησε με το αίμα της γυναίκας να σχηματίσει τη μορφή του Σατανά και δήλωσε λυπημένος γιατί εκείνο το βράδυ είχε αναστηθεί ο Χριστός.

Μία ακόμη ανατριχιαστική λεπτομέρεια, μετά τη δολοφονία της άστεγης γυναίκας ο 21χρονος επέστρεψε σπίτι του και καυχήθηκε για το έγκλημά του στο Facebook.


Τι λέει ο πατέρας του 22χρονου σατανιστή

«Ο γιος μου είναι ψυχικά άρρωστος» δηλώνει αποκλειστικά στο enikos.gr ο γιος του 22χρονου σατανιστή Αλέξανδρου Παπαγεωργίου που συνελήφθη για τη δολοφονία της 41χρονης άστεγης στη Γλυφάδα ανήμερα του Πάσχα.

Ο Τηλέμαχος Παπαγεωργίου, παλιός ηθοποιός, φανερά συγκλονισμένος κλαίει με λυγμούς και λέει στο enikos.gr : «Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου λύπη και οδύνη για τον άδικο χαμό της γυναίκας αυτής. Ο γιος μου Αλέξανδρος είναι βαριά άρρωστος ψυχικά και χρήστης ουσιών».

Πηγή: newsit.gr - enikos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ