2014-06-18 09:29:11
Φωτογραφία για Μουντιάλ 2014: Ισόπαλες Ρωσία και Νότια Κορέα
Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρωσία και στη Νότια Κορέα (1-1), στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 8ο όμιλο του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στην «Αρένα Πάνταναλ» της Κουϊάμπα, η Νότια Κορέα κυριάρχησε στα πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν ήταν ουσιαστική στο παιχνίδι της. Οι Ασιάτες μετά το πρώτο 10λεπτο ανέλαβαν πλήρως τα ηνία του αγώνα, έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους, ωστόσο, «καθαρή» ευκαιρία για να σκοράρουν δεν είχαν. Ο άσος της Λεβερκούζεν, Σον Χέουνγκ-μιν, ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης, αλλά σε δύο περιπτώσεις που βγήκε με καλές προϋποθέσεις προς την εστία του Ακινφέεφ ήταν απελπιστικά άστοχος.

Οι Ρώσοι στο διάστημα αυτό ήταν σε άλλο γήπεδο. Η ομάδα του Καπέλο, πέραν του πρώτου 10λεπτου που φάνηκε να «πατάει» καλύτερα στο γήπεδο, στο υπόλοιπο του ματς δεν ήταν καθόλου καλή και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και τυχερή που μπήκε με το μηδέν στ' αποδυτήρια.

Οι Νοτιοκορεάτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στην επανάληψη. Κατάφεραν, μάλιστα, στο 68΄ με το Λι Κεουνχό να πάρουν το προβάδισμα, μετά το τραγικό λάθος του Ακινφέεφ στο σουτ του ποδοσφαιριστή της Σανγκιου Σανκγμού. Δεν το έβαλε κάτω η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο και στο 74΄ κατάφερε να ισοφαρίσει με το σουτ του Κερζακόφ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Φωτο REUTERS/DAVID GRAY

Πηγή: naftemporiki
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ