2014-06-18 11:30:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Αντιφάσεις από μάρτυρα κατηγορίας στη δίκη των εργατών της Μανωλάδας
Με την κατάθεση του δεύτερου βασικού μάρτυρα κατηγορίας συνεχίστηκε χθες δεύτερη ημέρα στα Δικαστήρια Πατρών, η εκδίκαση της υπόθεσης των τραυματισμών των 28 εργατών γης στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας.

Επρόκειτο για αλλοδαπό-θύμα της επίθεσης με κυνηγετικά όπλα τον Απρίλιο του 2013.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρας φαίνεται να έπεσε σε αντιφάσεις κατά την ακροαματική διαδικασία, καθώς διαπιστώθηκε πως είχε παραλείψει στην αρχική του κατάθεση σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν στο περιστατικό των πυροβολισμών, τις οποίες παρουσίασε σήμερα στο δικαστήριο.

Όπως ο πρώτος αλλαδοπός βασικός μάρτυρας έτσι και ο δεύτερος περιέγραψε το τραγικό περιστατικό επίθεσης στα φρουλοχώραφα της Μανωλάδας. Μάλιστα αναφερόμενος στην σειρά των γεγονότων είπε πως όταν πήγαν να ζητήσουν τα χρήματά τους, τους οδήγησαν σε ένα γραφείο και με την απειλή όπλων τούς ζήτησαν να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο ένας εκ των κατηγορουμένων -επιστάτης- για την δολοφονική επίθεση σε βάρος των εργατών γης, ρώτησε τον μάρτυρα εάν τον γνωρίζει προσωπικά ή εάν τον έχει ξαναδεί και ο μάρτυρας απάντησε ενώπιον του δικαστηρίου πως δεν τον έχει ξαναδεί αλλα τον γνωρίζει μέσω των τηλεφωνικών επικοινωνιών που είχαν.

Η δίκη θα συνεχίζεται σήμερα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και χθες έξω από τα Δικατήρια Πατρών, είχαν συγκεντρωθεί μετανάστες σε ένδειξη συμπαράστασης.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ