2014-06-19 22:27:10
Φωτογραφία για «ΠΟΡΤΟ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ ΜΕΣΩ... ΜΕΝΤΕΣ»
Την προοπτική απόκτησής του Κώστα Μανωλά με μεσάζοντα τον έμπειρο Πορτογάλο ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, εξετάζει η Πόρτο σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Diário de Notícias».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, η Πόρτο αναζητά στόπερ με δεδομένο πως είναι πιθανή η πώληση Μανγκαλά και η μη παραμονή Αμπντουλαγιέ στο ρόστερ της. Ετσι η Πόρτο ενδιαφέρεται μέσω του ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, που έκανε τη... «δουλειά» με τον Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό, να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μανωλά και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα έχει διάθεση να δώσει ένα ποσό της τάξεως των έξι εκατ. ευρώ που μπορεί, ενδεχομένως, να αυξηθεί.

Στο δημοσίευμα υπογραμίζεται πως ο Μανωλάς είχε βρεθεί και στη λίστα της Μπενφίκα, η οποία, να θυμίσουμε, είχε βγάλει ανακοίνωση διάψευσης του ενδιαφέροντος της, πράγμα που δεν ίσχυε και αυτό γιατί η Μπενφίκα και ενδιαφέρθηκε και έχει κάνει πρόταση. Τότε, λοιπόν, είχε πρωτακουστεί και γραφτεί πως η Πόρτο είχε μπει στο... παιχνίδι και γι' αυτό η Μπενφίκα είχε αποσυρθεί, προκειμένου να μην χρεωθεί μεταγραφικό ναυάγιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ