2014-06-19 22:29:06
Φωτογραφία για Οι κόρες του Σαλμάν πήγαν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας- Συνεχίζονται οι διακοπές στην Ελούντα [photos]
Μια ακόμη εξόρμηση έκανε το... κομβόι των μαύρων Βαν και αυτοκινήτων στο Ηράκλειο, προκειμένου οι κόρες του πρίγκιπα Σαλμάν να επισκεφτούν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αυτοκίνητα σταμάτησαν χθες το απόγευμα έξω από το Μουσείο, στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης. Μέσα σε λίγα λεπτά αποβιβάστηκαν τα μέλη της οικογένειας του 78χρονου πρίγκιπα και διάδοχου του θρόνου της χώρας του.

Η περιήγηση στο μουσείο έγινε και μετά από λίγη ώρα, έγινε - επίσης με κινηματογραφική ταχύτητα - η επιβίβαση και η αποχώρηση.

Η Κρήτη φαίνεται πως εξελίσσεται για την οικογένεια του Σαουδάραβα ένα πολύ αγαπημένο προορισμός, αφού κάνει τις διακοπές της από τις 6 Ιουνίου! 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του CretePlus.gr ο 78χρονος πρίγκιπας, ζήτησε και έκλεισε τόσο την προεδρική σουίτα, όσο και 16 δωμάτια από το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει.

Δείγμα του... πλήθους που έχει ακολουθήσει τον Σαουδάραβα Σαλμάν, χωρίς φυσικά να συνυπολογίζει σε αυτούς κανείς και τους ανθρώπους που έχουν προσληφθεί από την Κρήτη και τον συνοδεύουν στις διακοπές του, όπου κι αν πάει.

Ενώ δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς την... περιπέτεια της οικογένειας και τις απαιτήσεις που είχαν κατά την επίσκεψη τους σε έναν παιδότοπο
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ