2014-06-20 01:32:05
Φωτογραφία για Αυτοψία Χρυσοχοΐδη στον ανισόπεδο κόμβο του Γλαύκου στην Πάτρα [video]
«Είμαι εδώ γιατί θέλω κάθε φορά που έρχομαι στην Πάτρα και σε κάθε περιοχή της Ελλάδας να προχωρούμε τα πράγματα προς τα μπρος», δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας στο έργο κατασκευής της σύνδεσης του νέου Λιμανιού με τις παραγλαύκιες οδούς, για να προσθέσει «αξία της πολιτικής είναι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά στην υλοποίηση των στόχων μας. Κάθε μέρα να κάνουμε κάτι που βοηθά τους πολίτες, την απασχόληση, τα εισοδήματα, τις οικογένειες και την ανάπτυξη της χώρας».

Το ενδιαφέρον του Υπουργού Υποδομών για την ολοκλήρωση των αναπτυξιακών έργων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, καταδεικνύεται από το γεγονός πως σε διάστημα έξι μηνών ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει επισκεφθεί την περιοχή μας τρεις φορές, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας.

 «Είναι έργα κομβικής σημασίας» δήλωσε ο κ. Κατσιφάρας αναφερόμενος στην Ολύμπια και Ιόνια Οδο αλλά και ο ανισόπεδος κόμβος του Γλαύκου.

«Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αποτέλεσα βασική προτεραιότητα την προηγούμενη τριετία», επεσήμανε ο Περιφερειάρχης για να καταλήξει «πως όλα τα έργα εκτελούνται στο σύνολο τους»
patratora.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ