2014-06-20 11:33:04
Φωτογραφία για Τα συσσίτια στην Τρίπολη θα ξεκινήσουν από τους τρίτεκνους... [video]
Κάλεσμα προς όλα τα μέλη απήυθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Τρίπολης και όμορων δήμων Κώστας Καμπούρος, για συμμετοχή στις εκλογές του συλλόγου που θα γίνουν την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 στις 10:00 πμ.

Οι εκλογές ήταν προγραμματισμένες για τη Δευτέρα 16 Ιουνίου, αλλά αναβλήθηκαν λόγω έλλειψης απαρτίας. Το πρόβλημα το είχε η Τρίπολης, καθώς σε Άστρος και Λεωνίδιο η συμμετοχή ήταν μεγάλη.

"Η συμμετοχή πρέπει να είναι μεγάλη όπως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες" δήλωσε ο πρόεδρος και συμπλήρωσε ότι εκτός από τις εκλογές προβλέπεται να γίνει οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, καθώς και συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Κ. Καμπούρος αναφέρθηκε ξανά στο θέμα των τροφίμων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "δε βλέπω να γίνεται κάτι φέτος, οι μισές οικογένειες ήδη από πέρυσι είχαν απορριφθεί από το πρόγραμμα", ενώ αναφέρθηκε και σε μια οικογένεια εδώ στην Τρίπολη η οποία απορρίφθηκε από το πρόγραμμα αν και έχει 9.000 ευρώ εισόδημα, με άνεργο ένα άτομο και χωρίς σπίτι στο όνομα της.

Τέλος ενημέρωσε ότι υπάρχει η σκέψη να πραγματοποιηθούν συσσίτια στην πόλη, με πρωτοβουλία του συλλόγου σε συνεργασία με κατάστημα εστίασης της πόλης, το οποίο έχει κάνει πρόταση εδώ και αρκετό καιρό. Ο λόγος είναι όπως δήλωσε ότι "έρχεται κόσμος και ζητάει τρόφιμα και γάλα για το παιδί του και πρέπει κάτι να γίνει γι' αυτό".
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ