2014-06-20 16:46:17
Φωτογραφία για Πάτρα: Νταλίκες τέλος από τους δρόμους της πόλης - Η χρησιμότητα του έργου στον Γλαύκο
Μέχρι το τέλος του μήνα είναι πιθανόν να παραδοθεί στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος του Γλαύκου τον οποίο χθες επισκέφθηκε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοίδης. Αυτό τόνισε σήμερα το πρωί, μιλώντας στην εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Ο κ. Αλεξόπουλος πρόσθεσε ότι πρόκειται για ένα έργο που θα αποσυμφορήσει κυκλοφοριακά την Πάτρα. «Νταλίκες τέλος στους οδικούς άξονες της πόλης», είπε ο κ. Αλεξόπουλος σημειώνοντας, επίσης, ότι παρά το γενικότερο κλίμα της εποχής, παρά τις δυσκολίες, τα μεγάλα έργα της περιοχής προχωρούν.

Χθες ο κ. Χρυσοχοϊδης επισκεπτόμενος τον κόμβο του Γλαύκου δήλωσε: «Παραδίδουμε σε λίγες μέρες το έργο αυτό, το οποίο επισκεφθήκαμε μαζί με τις υπηρεσίες και τον κύριο Κατσιφάρα, τον Περιφερειάρχη της Δυτικής Ελλάδας.

Ένα έργο πολύ σημαντικό, το οποίο παραδίδεται μάλιστα 6 μήνες πιο μπροστά από την ορισμένη συμβατική ημερομηνία παράδοσης. Ένα έργο, που θα βοηθήσει σημαντικά στην αποσυμφόρηση της πόλης της Πάτρας και ταυτόχρονα στην διευθέτηση των υδάτων. Ακριβώς απέναντι μας εκτελείται ένα πολύ σπουδαίο έργο για την πόλη, η επέκταση και η συμπλήρωση των εγκαταστάσεων και των υποδομών του εμπορικού λιμανιού, το επιβατικό κομμάτι του λιμανιού της Πάτρας, το οποίο είναι το κεντρικό λιμάνι της χώρας σε ό,τι αφορά την Δυτική Ελλάδα".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ