2014-06-20 22:27:36
Φωτογραφία για ΣΤΟΥΣ «16» Ο ΚΑΜΠΕΛ ΚΑΙ Η... ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!
Δεν ήταν το φαβορί, αλλά προκρίθηκε! Η Κόστα Ρίκα επικράτησε 1-0 της Ιταλίας και με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές του τέταρτου ομίλου, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Μουντιάλ!

Τρία φαβορί είχε ο τέταρτος όμιλος, αλλά την πρόκριση εξασφάλισε πρώτο το αουτσάιντερ! Ο Τζόελ Κάμπελ και η... παρέα του, άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο από τον Πίντο, νίκησαν την Ιταλία και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ρουΐς στο 44'. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Αγγλία έμεινε οριστικά εκτός συνέχειας από το Μουντιάλ!

Πλέον, η «σκουάντρα ατζούρα» θα διεκδικήσει την πρόκρισή της κόντρα στην Ουρουγουάη, όπου εκτός από τη νίκη τη βολεύει και η ισοπαλία, λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων!

Ιταλία (Πραντέλι): Μπουφόν, Κιελίνι, Νταρμιάν, Τιάγκο Μότα (46’ Κασάνο), Καντρέβα (57’ Ινσίνιε), Αμπάτε, Μαρκίζιο (69’ Τσέρτσι), Μπαλοτέλι, Μπαρτζάλι, Ντε Ρόσι, Πίρλο.

Στον πάγκο: Σιρίγκου, Περίν, Ντε Σίλιο, Ακουϊλάνι, Ιμόμπιλε, Παρόλο, Μπονούτσι, Παλέτα, Βεράτι.

Κόστα Ρίκα (Πίντο): Νάβας, Γκονζάλες, Ουμάνια, Μπόρχες, Ντουάρτε, Μπολάνιος, Κάμπελ (74’ Ουρένια), Ρουΐς (81’ Μπρένες), Ντίας, Γκαμπόα, Τεχέδα (68’ Κουμπέρο).

Στον πάγκο: Πεμπερτόν, Καμπρονέρο, Ακόστα, Μιριέ, Μπαράντες, Φράνσις, Γρανάδος, Μίλερ, Κάλβο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ