2014-06-21 23:34:21
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΛΑΦΑΓΙΕΤ! *VIDEOS*
Μία ανάσα από την απόκτησή του γκαρντ της Βαλένθια, Ολιβερ Λαφαγιέτ (30, 1.88μ.) για 1+1 χρόνια βρίσκεται ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να ανακοινωθεί η μεταγραφή του, η οποία θα είναι η πρώτη της φετινής περιόδου.

Οι Πειραιώτες έκαναν πρόταση στον άσο της Βαλένθια, ο οποίος έχει απαντήσει θετικά και πλέον και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Λαφαγιέτ έρχεται στην Ελλάδα ως αντικαταστάτης του Εϊσί Λο και ταιριάζει γάντι με τον Βασίλη Σπανούλη.

Είναι καλός δημιουργός και αξιόπιστος σούτερ. Είχε 8,9 πόντους (με 43,1% στα δίποντα, 37,7% στα τρίποντα και το εξωπραγματικό 97,2% στις βολές, 35/36), 4,2 ασίστ, 1,7 ριμπάουντ, 1,4 κλέψιμο και 2,1 λάθη σε 22'16'' συμμετοχής κατά μέσο όρο στο Eurocup.

Στην ισπανική λίγκα, όπου η Βαλένθια κόντεψε να αφήσει εκτός στους ημιτελικούς την Μπαρτσελόνα σημειώνοντας δύο break, αλλά χάνοντας τρία ματς στην έδρα της, ο Λαφαγιέτ είχε: 7,9 π., 4,5 ασίστ, 2,1 ριμπάουντ σε 40 αγώνες.

Ταυτόχρονα, το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για τον Ντιλέινι παραμένει «ζεστό». Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, που εντυπωσίασε την φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις του, βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των Πειραιωτών, οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ