2014-06-23 12:49:19
Φωτογραφία για Πάτρα: Σάλος στο Πανεπιστήμιο με τις ενστάσεις μετά την ολοκλήρωση της μοριοδότησης
Οσμή σκανδάλου αναδύει η εφαρμοζόμενη διαδικασία αξιολόγησης-μοριοδότησης των υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ενώ, εδώ και αρκετό καιρό, έχει ολοκληρωθεί η μοριοδότηση και η διαδικασία των ενστάσεων και έχουν ανακοινωθεί οι λίστες των ονομάτων, κάποιοι Νεοδημοκρατικοί κύκλοι, εφευρίσκουν τρόπους, προκειμένου να αποκαταστήσουν τα δικά τους παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, «σκάνε» διαρκώς νέες ενστάσεις, οι οποίες γίνονται δεκτές, με αποτέλεσμα να επιστρέφουν στο Πανεπιστήμιο τα «μπλε» παιδιά και να απομακρύνονται άλλοι εργαζόμενοι, οι οποίοι μετά τη μοριοδότηση, είχαν παραμείνει στη δουλειά τους.

Τελευταίο, κραυγαλέο παράδειγμα, όπως καταγγέλλουν δοικητικοί υπάλληλοι, αποτελεί η επιστροφή της ανιψιάς γνωστού Νεοδημοκράτη. Η συγκεκριμένη υπάλληλος, μετά τη διαδικασία της μοριοδότησης, είχε μείνει εκτός υπηρεσίας.

Ωστόσο, προχώρησε σε ένσταση, με την αιτιολογία ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, η ένστασή της έγινε αποδεκτή και επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο, από το οποίο απομακρύνεται άλλη υπάλληλος.


Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι έχει προσκομίσει δικαιολογητικά για την ψυχική της ασθένεια, από υπηρεσίες υγείας του Πύργου Ηλείας.

Αυτή δε η ψυχική ασθένεια, παραδόξως «ανακαλύφθηκε» μετά τις διαθεσιμότητες, ενώ προηγουμένως, δεν είχε τεθεί κανένα τέτοιο ζήτημα, από την εν λόγω υπάλληλο.

Όλα αυτά, έχουν προκαλέσει σάλο στο χώρο του Πανεπιστημίου, όπου οι εργαζόμενοι νιώθουν απροστάτευτοι, μπροστά σε τέτοιες μεθοδεύσεις, βολέματος «ημετέρων».

Γιώτα Κοντογεωργοπούλου-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ