2014-06-23 17:56:33
Φωτογραφία για Αλέξης Κούγιας: Με το ΑΦΜ του Πατραϊκού στο Αιγάλεω
Από το Αιγάλεω εξαρτάται πλέον σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν και αν αυτή θα είναι η Football League με την ονομασία «Πατραϊκός – Αιγάλεω». Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Αλέξης Κούγιας, που τόνισε ότι η Ερασιτεχνική δεν μπορεί να τον εμποδίσει.

Όπως ανέφερε ο Κούγιας: «Είναι οριστικό πλέον. Δεν θα μ' έχετε άλλο στην Πάτρα. Με τίποτα... Οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής δεν έχουν δικό τους ΑΦΜ, την ονομασία την έχω εγώ. Είμαι συνεπής σε ό,τι είπα μετά το παιχνίδι με τον Φωστήρα. Το είχα ξεκαθαρίσει από τότε ότι θα πάψω να ασχολούμαι με την Παναχαϊκή. Αφού δεν βρέθηκε αγοραστής, έστειλα εξώδικο με αφορμή την στάση της Ερασιτεχνικής, που έλεγε ότι δεν πρέπει να μου δοθεί το γήπεδο και ότι οφείλω να τους επιστρέψω την ονομασία. Εγώ ό,τι είπα, το έκανα πράξη.

Τα γελοία αυτά πρόσωπα που έκαναν συζήτηση με αυτούς τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων, οι οποίοι κάθισαν επί ώρες χωρίς ίχνος αυτοσεβασμού και συζητούσαν το πώς θα κυνηγήσουν έναν άνθρωπο που πλήρωσε χρέη προκατόχων του και πήρε πρωτάθλημα και ανακατασκεύασε το γήπεδο της Αγυιάς και που τους έδωσε 280.000 ευρώ, πρέπει επιτέλους να πάρουν απαντήσεις.


Πώς παίρνουν τόσο κρίσιμες αποφάσεις με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν το θέμα, και με επικεφαλής τον Τσουκαλά; Και ποιος τους ρωτάει αυτούς τι ονομασία θα έχει το ΑΦΜ που αγόρασα; Ένα ΑΦΜ που είχε χρέη 3.300.000 ευρώ και τώρα είναι λιγότερα από 500.000 ευρώ».

Για το Αιγάλεω είπε: «Η απόφασή μου δεδομένη και εξαρτάται μόνο από τους οπαδούς του ιστορικού σωματείου Αιγάλεω ΑΟ, του οποίου με ποσοστό ψήφων 90% είμαι πρόεδρος από χθες. Με ψήφισαν άνθρωποι που δεν τους γνωρίζω, που δεν τους έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου και που, πλέον, είμαι υποχρεωμένος να τους τιμήσω και να τους σεβαστώ.

Εάν τα μέλη του Αιγάλεω μού πουν ότι θέλουμε να παίξουμε με το ΑΦΜ του Πατραϊκού και με την προσθήκη αυτού στην ονομασία του ιστορικού Αιγάλεω, εγώ θα το κάνω πράξη και ας έρθουν το καλοκαίρι να μου πουν τα μέλη της Ερασιτεχνικής πόσα χρήματα θα μου δώσουν για να τους επιτρέψω να χρησιμοποιούν ένα κομμάτι από την ονομασία που λέγεται Παναχαϊκή. Όλα τα άλλα είναι για να κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Έχουν καταλάβει πως δεν είμαι ούτε Λουκόπουλος, ούτε Μουντζουρούλιας, ούτε Μακρής, για να τον θίγουν ανύπαρκτοι, επαγγελματικά, αθλητικά και κοινωνικά, να του πίνουν το αίμα και να τον πετάνε σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Οι άνθρωποι αυτοί παραγνώρισαν ποιος είναι ο Κούγιας σαν άνθρωπος και σαν δικηγορική και αθλητική προσωπικότητα.

Είμαι ευχαριστημένος για όσα έκανα στην Πάτρα, γιατί ο Μουντζουρούλιας και ο Μακρής, που θα είχαν χάσει τα σπίτια τους και θα πήγαιναν φυλακή αν δεν πλήρωνα εγώ τα δικά τους χρέη, με πήραν τηλέφωνο για να με ευχαριστήσουν, ευχόμενοι να συνεχίσω να ξεχρεώνω την ΠΑΕ Πατραϊκός όπου και αν αγωνίζεται, γιατί αλλιώς τα χρέη θα αναβιώσουν και θα πρέπει να τα πληρώσουν αυτοί. Είναι αργά πλέον για δάκρυα. Ας πρόσεχαν κάποιοι».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ