2014-06-23 22:36:13
Φωτογραφία για «ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΑΦΑΓΙΕΤ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΙΛΕΪΝΙ»
Ο γενικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Μάρκο Πέσιτς, εξήγησε πως έχει συμφωνήσει να ξαναμιλήσει με τον Μάλκολμ Ντιλέινι και αισιοδοξεί πως δε θα τον... προλάβει ο Ολυμπιακός.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και η πιθανή επιστροφή στην Ευρώπη ίσως δεν τον βρει στη Μπάγερν Μονάχου, αλλά στον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ θα ψάξει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά, αν δεν τα καταφέρει, το νέο υπερατλαντικό ταξίδι είναι αναπόφευκτο.

Ο γενικός διευθυντής των Πρωταθλητών Γερμανίας και γιος του προπονητή της βαυαρικής ομάδος, Μάρκο Πέσιτς, εξήγησε στη γερμανική ιστοσελίδα "sport1.de" πως ο MVP της κανονικής περιόδου και των playoffs της Ευρωλίγκας... «έχουμε συμφωνήσει με τους εκπροσώπους του να ξαναμιλήσουμε εντός της εβδομάδος για το πώς έχει η κατάσταση. Ο Μάλκολμ σίγουρα θα τσεκάρει να δει πως έχει κι αυτή στο ΝΒΑ για τον ίδιο κι έπειτα θα δούμε αν υπάρχει η πιθανότητα παραμονής του».

«Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Μάλκολμ και δε μπορώ να φανταστώ πως θα πάρει κι αυτόν, τουλάχιστον αυτή είναι η αίσθησή μου» πρόσθεσε o άλλοτε διεθνής γκαρντ της Γερμανίας και μεταξύ άλλων του Ηρακλή (1999-00) και κατέληξε:

«Είμαι αρκετά ήρεμος, επειδή ξέρω πως μπορώ να βασιστώ στον Μάλκολμ και θα ξαναμιλήσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ