2014-06-24 13:18:04
Φωτογραφία για Αποφυλακίζεται ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης
Το «πράσινο» φως για την αποφυλάκιση του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με περιοριστικούς όρους άναψε το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας. Ο επιχειρηματίας παρέμεινε στη φυλακή για 19 μήνες μετά τη σύλληψη του για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων από την PROTON BANK.

Όπως έγινε γνωστό, το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε ν’ αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 500.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο ΑΤ της περιοχής του.

To βούλευμα κάνει δεκτό το αίτημα του επιχειρηματία ο οποίος τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, λόγω της άσχημης κατάστασης της υγείας του. Στην αίτησή του ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης επικαλείτο κυρίως τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζει. .

Προ ημέρων ο εισαγελέας Εφετών είχε προτείνει - αναπόφευκτα λόγω παρελευσης του 18μηνου προσωρινής κράτησης- να αποφυλακιστεί με αυστηρούς όρους για την υπόθεση των επισφαλών δανείων ύψους 701 εκατομμυρίων ευρώ απο την Proton Bank , αλλά υπήρχε σε εκκρεμότητα η υπόθεση της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη, τον Ιούνιο του 2012. Ετσι υποβλήθηκε νέο αίτημα που αφορούσε το 18μηνο προσωρινής κράτησης σχετικά με αυτή την υπόθεση, το οποίο έγινε δεκτό απο το Συμβούλιο εφετών. Η αποφυλακιση εφόσον καταθέτει τα χρήματα μπορεί να γίνει και αυθημερόν.

Πηγή: Zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ