2014-06-24 19:29:04
Φωτογραφία για Η Ιζαμπέλλα Ροσσελίνι στην Αθήνα [Photos]
Η Ιζαμπέλλα Ροσελλίνι, είναι κόρη του Ρομπέρτο Ροσσελλίνι ,και της Ίνγκριντ Μπέργκμαν ,ξεκίνησε την... καριέρα της ως μοντελο,επί σειρά ετών ήταν το πρόσωπο της Λανκόμ σε όλο τον κόσμο, παραλληλα όμως ασχολήθηκε και με τον κινηματογράφο. Έγινε και η ιερεια του Νταίιβιντ Λύντς ο οποίος την λάτρεψε.

Στην Ελλάδα έχει έρθει τεσσερις φορές και στην μια εξ αυτών έπαιξε και στην Επίδαυρο την Περσεφόνη.

Μας ξαναρχεται τώρα στο φεστιβάλ Αθηνών στην Πειραιώς 260 για τρεις μοναδικές παραστασεις από την Τρίτη 24/6 έως και την Πεμπτη 26/6.Σε ενα διασκεδαστικό μονόλογο με θέμα την σεξουαλικοτητα των ζώων επιδίδεται επί σκηνής η Ροσσελλίνι,σε κείμενο της ιδίας και του Jean-Claude Carriere.

Η ιδέα του βρίσκει την αφετηρία της στην αγάπη της Ιζαμπέλλα Ροσελλίνι για τα ζώα, καθώς επίσης και στο θαυμασμό της για την ποικιλία των ειδών στη φύση!

Το ενδιαφέρον της για τη φύση και τα ζώα παρέμεινε άγνωστο στο ευρύ κοινό μέχρι τη στιγμή που άρχισε να ασχολείται με τη συγγραφή σεναρίων και τη σκηνοθεσία κινηματογραφικών ταινιών.


—Η βιολογία έγινε για εκείνη η βασική πηγή έμπνευσης και μετά την παρότρυνση του διάσημου ηθοποιού Ρόμπερτ Ρέντφορντ και σημαντικό υποστηρικτή του ανεξάρτητου πειραματικού κινηματογράφου,πραγματοποίησε μια σειρά κινηματογραφικών παραγωγών.

—Το ήταν το πρώτο από μια σειρά ταινιών μικρού μήκους με οικολογικά θέματα,και την προσαρμογή του στη θεατρική εκδοχή έκανε ο Jean-Claude Carriere (συνεργάτης του Πήτερ Μπρούκ και πολλών άλλων κορυφαιων σκηνοθετών του σινεμα) που έχει δηλώσει σχετικά .

—Στην Παράσταση που περιοδεύει ανά τον κόσμο και θα διακοπεί μόνο για τρεις εβδομάδες τον Αύγουστο, ώστε η Ιζαμπέλλα Ροσελλίνι να μπορέσει να κάννη και λίγες διακοπές!! !πέρα από την Ροσσελλίνι και τον Carriere στο κείμενο, την καλλιτεχνική εποπτεία έχει η Muriel Mayette-Holtz,τοn σχεδιασμο φωτισμών και το βίντεο Antoine Manichon,και φυσικά στην ερμηνεία η μοναδική Isabella Rossellini Για τους αναγνώστες – επισκέπτες του Outnow.gr, ο φωτογραφικός μας φακός εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου που έδωσε η Ιζαμπέλλα Ροσελλίνι στο Roof Garden του ξενοδοχείου Ηilton, σε δυο στιγμιότυπα η ηθοποιος ειναι με τον Πρόεδρο του Ελληνικού φεστιβάλ Γιώργο Λούκο,και τη Συγγραφέα Διδάκτωρ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Ειρήνη Καμπερίδου.

Κείμενο – Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Καρατζάς Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ