2014-06-26 18:00:32
Φωτογραφία για Ηλεία: Χειροπέδες σε 32χρονο Μπαγκλαντέζο για ληστεία σε βάρος ομοεθνή του
Συνελήφθη χθες (25-6-2014) το μεσημέρι, στην Όλγα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Μπαγκλαντές, ηλικίας 32 ετών κατηγορούμενος για διάπραξη ληστείας σε βάρος συνομήλικου ομοεθνή του.

Ειδικότερα σύμφωνα με καταγγελία του 32χρονου, χθες στη Όλγα Ηλείας, σε πρόχειρο καταυλισμό όπου διέμεναν οι δύο αλλοδαποί, ύστερα από φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους, ο 32χρονος τον χτύπησε με τα χέρια του ρίχνοντάς τον στο έδαφος και του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ενώ στη συνέχεια τον απείλησε με ένα μαχαίρι και ένα τσεκούρι.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και τον εντοπισμό του δράστη ενεργήθηκαν άμεσα συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας με αποτέλεσμα τη σύλληψη του λίγη ώρα αργότερα.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο πρόχειρο κατάλυμα όπου διέμεναν οι δύο αλλοδαποί, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 490 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, δύο μαχαίρια, ένα τσεκούρι και το χρηματικό ποσό των 2.256 ευρώ το οποίο προέρχονταν από τη παράνομη διακίνηση των λαθραίων τσιγάρων.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι είχε εισέλθει λάθρα στη Χώρα και παρέμεινε παράνομα σε αυτή, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει τα αδικήματα της ληστείας της παράνομης οπλοκατοχής και του λαθρεμπορίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γάμος και υγιής καρδιά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γάμος και υγιής καρδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ