2014-06-27 09:05:05
Φωτογραφία για Οι συνεχόμενες παρατάσεις διαιωνίζουν τα προβλήματα του ιατρικού κόσμου και αποδεικνύουν την ανικανότητα του ΕΟΠΥΥ
Ο ΙΣΑ, ενόψει του εκδοθέντος από τον ΕΟΠΥΥ Δελτίου Τύπου αναφορικά με τη νέα τρίμηνη παράταση που δόθηκε για τους συμβεβλημένους ιατρούς σημειώνει τα κάτωθι Η για μια ακόμη φορά προφορική παράταση των ανύπαρκτων συμβάσεων των ιατρών αποδεικνύει προφανώς την ανικανότητα του ΕΟΠΥΥ να επιλύσει τα ουσιαστικά ζητήματα που απασχολούν τον ιατρικό κόσμο. Ενώ θα έπρεπε να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι ενέργειες για την υλοποίηση των θεραπευτικών και διαγνωστικών πρωτοκόλλων και οι συλλογικές συμβάσεις να υπογράφονται από ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς, δυστυχώς συνεχίζονται οι τρίμηνες παρατάσεις, αλλά και η διαπόμπευση των γιατρών.

Τα πολύ σοβαρά προβλήματα της καταβολής των ληξιπροθέσμων οφειλών, της έλλειψης των ιατρών σε κάθε γωνιά της χώρας ώστε να μπορούν οι ασθενείς πολίτες να έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη, δεν επιλύονται με τις επαναλαμβανόμενες παρατάσεις, τουναντίον διαιωνίζονται.

Ευελπιστούμε τουλάχιστον μέσα σε ΑΥΤΟ το τρίμηνο να υλοποιηθούν όντως οι Συλλογικές Συμβάσεις ώστε όλοι γιατροί που το επιθυμούν να έχουν την δυνατότητα να συμβληθούν. Τέλος για τελευταία φορά καλούμε την ηγεσία του ΕΟΠΥΥ να μας γνωστοποιήσει τα στοιχεία των γιατρών που έχουμε επανειλημμένως ζητήσει.
isathens.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ