2014-06-27 20:53:24
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΕ... ΛΙΜΑΝΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ;
Ο Κώστας Βασιλειάδης θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσλίευμά του το "Sport24.gr", η ανανέωση του Ράιαν Τούλσον με τη Μάλαγα ''φέρνει'' τον διεθνή πρώην πλέον γκαρντ της Αναντολού Εφές στη Βαλένθια.

Η Εφές βρίσκεται σε διαδικασία αναδόμησης μετά την άφιξη του Ντούσαν Ίβκοβιτς και τις προσθήκες των Περπέρογλου, Σάριτς, Λάσμε και Κρστιτς. Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Βασιλειάδης έμεινε εκτός πλάνων του Σέρβου τεχνικού και αποχώρησε από την Εφές μετά από έναν χρόνο παρουσίας στην Κωνσταντινούπολη.

Ο διεθνής πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού θέλει να επιστρέψει στην ισπανική ACB όπου αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις Ουνικάχα Μάλαγα (2006-'07), Ομπραντόιρο (2009-'10) και Μπιλμπάο (2010-'13). Η Μάλαγα, η οποία ειρήσθω εν παρόδω πρόκειται να ρίξει το μπάτζετ τη νέα σεζόν ενώ έχει χάσει ήδη τους Στίματς, Κάνερ-Μέντλι και Χετσχάιμερ, εξέτασε το ενδεχόμενο επιστροφής του Βασιλειάδη.


Παρ' όλα αυτά, η ανανέωση του συμβολαίου του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ Ράιαν Τούλσον για έναν ακόμα χρόνο φαίνεται πως απομακρύνει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, με δεδομένο μάλιστα ότι η Ουνικάχα δεν πρόκειται να προσφέρει τόσα χρήματα για την απόκτηση παίκτη στην ίδια θέση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Βαλένθια παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και συνεχίζει να έχει ψηλά στη λίστα της τον Βασιλειάδη. Οι ''νυχτερίδες'' κατέκτησαν το EuroCup και θα αγωνιστούν στην Euroleague της επόμενης περιόδου. Ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της Βαλένθια και πρώην ασίσταντ κόουτς του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, Τσέτσου Μουλέρο, εκτιμά ιδιαίτερα τον Βασιλειάδη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ