2014-06-30 11:42:21
Φωτογραφία για Πάτρα: Επίλογος στην τραγωδία - Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον τόπο του τραγικού τροχαίου
Tο απόγευμα θα γραφτεί ο δραματικός επίλογος για τον χαμό του 23χρονου Αντώνη Μαγδάκη, που έχασε τη ζωή του μαζί με την 24χρονη φοιτήτρια φίλη του, Ευστρατία Κονταρά από τον Πειραιά, σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Αυστραλίας.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει στις 16.00 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας και η ταφή του στο κοιμητήριο Καρπέτα. Συγγενείς και φίλοι του 23χρονου βυθισμένοι στο πένθος ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο αντίο στον δικό τους Αντώνη, την ώρα που τα σπαρακτικά μηνύματα στο facebook πληθαίνουν Τα άτυχα παιδιά επέβαιναν σε δίκυκλο που συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα τον θάνατό τους. Η σύγκρουση σημειώθηκε κοντά στην οδό Κανελλοπούλου, επί της Αυστραλίας.

Ο Αντώνης Μαγδάκης, ποδοσφαιριστής της ΑΕ ΠΑΤΡΑΣ, εργαζόταν στο ψητοπωλείο "Αρης" στην Οβρυά , ενώ η 24χρονη κοπέλα του σπούδαζε στην Πάτρα.

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον τόπο του τραγικού τροχαίου


Οι εικόνες πραγματικά σοκάρουν! Η σφοδρότητα της σύγκρουσης του δίκυκλου στο οποίο επέβαιναν τα δύο νέα παιδιά, με το ΙΧ αυτοκίνητο επί της οδού Αυστραλίας, καταγράφεται στις φωτογραφίες που ελήφθησαν λεπτά μετά το τραγικό δυστύχημα.

Οι εικόνες που ελήφθησαν στον τόπο του τροχαίου ερμηνεύουν την τραγική κατάληξη. Το δίκυκλο μάρκας YAMAHA CRYPTO χρώματος κόκκινου, έχει καρφωθεί κυριολεκτικά, στο μπροστινό τμήμα του ΙΧ αυτοκινήτου μάρκας FIAT PUNTO.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Αυστραλίας στην περιοχή της Έξω Αγυιάς στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και μπήκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο αντίθετο ρεύμα.

Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί το όχημα με τη μοτοσικλέτα και να σκοτωθούν ο νεαρός και η κοπέλα που επέβαιναν σε αυτή.

Οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Οι τραγικοί γονείς ενημερώθηκαν τηλεφωνικά και έσπευσαν στο νοσοκομείο, όπου ο θάνατος των παιδιών τους επιβεβαιώθηκε και από τα χείλη των γιατρών. Δείτε στο επόμενο βίντεο το σημείο του δυστυχήματος...

πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΘΕΛΕΙ... ΚΑΙ ΧΟΛΕΜΠΑΣ Η ΡΟΜΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΘΕΛΕΙ... ΚΑΙ ΧΟΛΕΜΠΑΣ Η ΡΟΜΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ