2014-07-02 16:13:14
Φωτογραφία για Πένυ Σκάρου: Αυτόπτες μάρτυρες ζητά η Αστυνομία για το τροχαίο που την ακρωτηρίασε
Τα αίτια που οδήγησαν το μηχανάκι της Πένυς Σκάρου πάνω στην κολώνα της οδού Πειραιάς, με αποτέλεσμα η νεαρή τραγουδίστρια να χάσει το δεξί της πόδι, αναζητά η Αστυνομία, ζητώντας βοήθεια από αυτόπτες μάρτυρες.

Το τροχαίο έγινε στις 07:00 του περασμένου Σαββάτου, στο ύψος των αριθμών 179 και 181 της οδού Πειραιώς, στο ρεύμα προς Πειραιά. Το μηχανάκι της Πένυς έπεσε σε κολώνα που βρίσκεται στη διαχωριστική νησίδα και έμεινε στο ρεύμα καθόδου, στο οποίο και κινούταν, ενώ το σώμα της εκτινάχθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Μέχρι στιγμής, η Αστυνομία έχει δύο μαρτυρίες, από έναν οδηγό που βρισκόταν πίσω από το μηχανάκι και έναν υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι. Σύμφωνα με τους δύο άνδρες, στο δυστύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα, ωστόσο, οι μαρτυρίες δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν και επιστημονικά αφού το μηχανάκι έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Οι Αρχές ζητούν από κόσμο που περνούσε την μοιραία στιγμή από το σημείο να βοηθήσουν, καταθέτοντας όσα γνωρίζουν, καθώς σε κάμερα που υπάρχει στην περιοχή καταγράφθηκε μόνο η στιγμή της πρόσκρουσης και όχι τι προηγήθηκε.

Οι γιατροί ενημέρωσαν το πρωί της Τρίτης την 29χρονη ότι αναγκάστηκαν να της ακρωτηριάσουν το πόδι. Σύμφωνα με τους οικείους της, η Πένυ αντέδρασε ψύχραιμα, ενώ είναι καλά στην υγεία της και, όπως τους λένε οι γιατροί, θα μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή της με ένα τεχνητό μέλος.

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ