2014-07-03 08:05:07
Φωτογραφία για Ληστές έπιασαν στον ύπνο 87χρονη στο Πανόραμα Φυτόκου
Θύμα ληστών έπεσε μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα μια 87χρονη γυναίκα, χήρα που έμενε μόνη στην περιοχή Πανόραμα Φυτόκου, όταν τέσσερις άγνωστοι, την έπιασαν στον ύπνο και, αφού την ακινητοποίησαν την έκλεψαν χρηματικό ποσό 7000 € περίπου, ένα μενταγιόν που φορούσε και τη βέρα της.

Οι ληστές, μπήκαν στο σπίτι της, που βρίσκεται σε έρημη περιοχή, από ξεκλείδωτη πόρτα, την ώρα που κοιμόταν.

Όπως ανακοίνωση η Αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες μπήκαν σε σπίτι όπου διαμένει 87χρονη γυναίκα και με τη χρήση σωματικής βίας και απειλών της έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 7.000 € και διάφορα χρυσαφικά.

Αφού οι ληστές ξύπνησαν τη γυναίκα την ακινητοποίησαν, με τη βία και απειλές, άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι και δε δυσκολεύτηκαν να βρουν τα χρήματα που είχε κρυμμένα, ενώ δεν δίστασαν να της πάρουν χρυσή αλυσίδα με μενταγιόν που φορούσε στο λαιμό, καθώς και τη βέρα που φορούσε για να θυμάται τον μακαρίτη σύζυγό της.

Αφού οι ληστές εξασφάλισαν τη «λεία» τους, έσπευσαν να εξαφανιστούν στο σκοτάδι, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, που ξεκίνησε από τα ξημερώματα έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
magnesianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ