2014-07-03 19:25:41
Φωτογραφία για Πάτρα: Σταματούν οι εισαγωγές επι πιστώσει από τον ΕΟΠΥΥ στο Ολύμπιον - Επίσχεση εργασίας απο την κλινική
Σε επίσχεση εργασίας προχώρησε από σήμερα η Γενική Κλινική “ΟΛΥΜΠΙΟΝ” Θεραπευτήριο στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να μην δέχεται νέες εισαγωγές επί πιστώσει από τον ΕΟΠΥΥ, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Π.Ε.Ι.Κ. προχώρησε στην απόφαση αυτή, μετά τις άκαρπες συναντήσεις των τελευταίων ημερών με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν όλες οι Παθολογικές Κλινικές Χρόνιων Παθήσεων καθώς και όλες οι Ψυχιατρικές Κλινικές.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών : “Είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας η κινητοποίηση καθόσον υπάρχει άρνηση αλλά και αδυναμία πληρωμής ληξιπρόθεσμων χρεών του ΕΟΠΥΥ και συστηματική παραβίαση ουσιωδών όρων της μεταξύ μας σύμβασης”.

Σε περίπτωση πάντως καταγγελίας της σύμβασης από τον ΕΟΠΥΥ έστω και σε βάρος μιας κλινικής, θα υπάρξει άμεση αντίδραση από την Π.Ε.Ι.Κ. καθώς όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωσή της οι ιδιοκτήτες των κλινικών ζητούν απλώς το αυτονόητο δηλ. : “να πληρωνόμαστε για όσες υπηρεσίες προσφέρουμε”.

Τέλος η ΟΛΥΜΠΙΟΝ Α.Ε. ζητά την κατανόηση των ασφαλισμένων για την μικρή αυτή ταλαιπωρία και ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πως έχουν τη δυνατότητα αφού εξυπηρετηθούν από την κλινική στην συνέχεια να προσκομίσουν τις αποδείξεις πληρωμής στο ΕΟΠΥΥ, διεκδικώντας πίσω τα χρήματά τους.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ