2014-07-05 09:15:06
Φωτογραφία για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ ΜΕ ΝΕΪΜΑΡ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η χαρά της πρόκρισης στα ημιτελικά του Mundial μετριάστηκε στη Βραζιλία από τα δυσάρεστα νέα του τραυματισμού του Νεϊμάρ, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το αστέρι της «σελεσάο» τραυματίστηκε στην πλάτη σε σκληρό μαρκάρισμα του Ζουνίγα στον προημιτελικό με την Κολομβία (2-1). Αποχώρησε με φορείο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα που ναι μεν δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση, αλλά ακινητοποίηση μερικών εβδομάδων.

Ετσι ο Νεϊμάρ χάνει τον ημιτελικό της επόμενης Τρίτης (8/7) με τη Γερμανία, ενώ δεν θα αγωνιστεί σε μικρό ή μεγάλο τελικό αναλόγως τι θα κάνει η ομάδα του κόντρα στους «αετούς».

«Η κατάσταση του Νεϊμάρ δεν είναι σοβαρή υπό την έννοια της επέμβασης, αλλά θα πρέπει να μείνει για μερικές εβδομάδες ακινητοποιημένος, προκειμένου να ανακάμψει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιατρός της Βραζιλίας, Ροντρίγο Λασμάρ.

«Ο Νεϊμάρ δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα ματς που απομένουν», συμπλήρωσε ο γιατρός των Βραζιλιάνων.

Ετσι η Βραζιλία θα παραταχθεί χωρίς τον ηγέτη της στην αναμέτρηση με τη Γερμανία, ενώ εκτός είναι και ο αρχηγός της, Τιάγκο Σίλβα που συμπλήρωσε κάρτες.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Στην Άρσεναλ ο Ντεμπισί»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Στην Άρσεναλ ο Ντεμπισί»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ