2014-07-06 12:20:09
Φωτογραφία για Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Νεϊμάρ - Δείτε το μήνυμα που έστειλε στους φιλάθλους της Βραζιλίας [video]
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται Νεϊμάρ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον προημιτελικό του Μουντιάλ με την Κολομβία που τον θέτει νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι υπέστη κάταγμα σε σπόνδυλο μετά από ένα πολύ δυνατό, στα όρια του αντιαθλητικού, μαρκάρισμα από τον Ζούνιγκα, και αποχώρησε λίγα λεπτά πριν η ομάδα του εξασφαλίσει την πρόκριση στον ημιτελικό.

Ο διεθνής άσος τόνισε πως για τον ίδιο το όνειρο της κορυφής του κόσμου δεν έχει τελειώσει και ζήτησε από τους Βραζιλιάνους να είναι κοντά στην ομάδα στο Μπέλο Οριζόντε στον ημιτελικό με την Γερμανία.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, δεν έχω λέξεις στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες για την συμπαράστασή τους και τα μηνύματά τους. Το όνειρο για μένα δεν έχει τελειώσει. Για μένα προσωπικά διεκόπη, αλλά για την ομάδα συνεχίζεται. Ξέρω πως οι συμπαίκτες μου θα κάνουν τα πάντα για να εκπληρώσουν τον όνειρό μου και να γίνουμε πρωταθλητές κόσμου. Αυτή την φορά δεν θα είμαστε απλά στον τελικό, αλλά θα κερδίσουμε το τρόπαιο. Να είστε όλοι κοντά στην ομάδα στον ημιτελικό με την Γερμανία».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ