2014-07-07 13:39:13
Φωτογραφία για Πυρ και μανία η Θεοχάρους με το θράσος του Βενιζέλου
Καλεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό να τον παύσει ή να τον απομακρύνει από τη θέση του.

Έντονα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Ελένη Θεοχάρους με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Έλληνας ΥΠΕΞ Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή το ερώτημα που του έθεσε η Κύπρια Ευρωβουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο.

Μιλώντας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Σίγμα, η κα. Θεοχάρους δεν δίστασε να καλέσει τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να παύσει ή να απομακρύνει άμεσα από τη θέση του τον Υπουργό Εξωτερικών.

«Θέλω να τονίσω ότι στο όνομα της συνεργασίας των κυβερνήσεων Κύπρου και Αθηνών απέκτησε το θράσος ο κ. Βενιζέλος να συγγράψει το ανοσιούργημα», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στην ανακοίνωση του κ. Βενιζέλου.

«Δεν απάντησε στο απλό και σαφέστατο ερώτημα που έθεσα ενώπιον του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Δεν είμαι υποτακτική του κυρίου Βενιζέλου. Είμαι υπόλογη έναντι του κυπριακού λαού και ρωτούσα τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Προεδρεύουσας χώρας και είχε υποχρέωση να απαντήσει», σημείωσε.

«Έκανε ρηματική διακοίνωση για ένα δικαίωμα που ίσχυσα καθηκόντος μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Θα ενημερωθούν και οι αρχές του κοινοβουλίου για το αν μπορεί να δέχεται τέτοια επίθεση ένας ευρωβουλευτής», δήλωσε η κα. Θεοχάρους, η οποία έθιξε και το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν κάνει ρηματική διακοίνωση όταν τα τούρκικα αεροπλάνα πετάνε πάνω από την Αττική, ο τουρκικός στόλος περιπλέει το Σούνιο ή και όταν ο Νταβούτογλου επισκέπτεται την Κύπρο.
24h.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ