2014-07-07 21:43:17
Φωτογραφία για Άρωμα Πάτρας και κυκλωμάτων της νύχτας στην υπόθεση εμπρησμού της καφετέριας του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα
«Άρωμα» Πάτρας και κυκλωμάτων της νύχτας φαίνεται πως έχει, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η υπόθεση του εμπρησμού της καφετέριας του ποφοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργου Τζαβέλλα που είχε σημειωθεί τον περασμένο Απρίλιο στον Βύρωνα Αττικής.

Και τούτο γιατί μαζί με έναν 30χρονος που είναι ύποπτος για το συμβάν που συνελήφθη την Παρασκευή στην Ηλιούπολη, χειροπέδες έβαλαν οι αστυνομικοί και σε έναν 27χρονο, συγγενή Πατρινού που έχει προφυλακιστεί για ληστείες και φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση των «κυκλωμάτων της νύχτας».

Πλέον ο 27χρονος κατηγορείται για απείθεια, αντίσταση και παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Εις βάρος του 30χρονος φίλου του είχε σχηματισθεί δικογραφία, ωστόσο δεν είχε εκδοθεί μέχρι χθες ένταλμα για το περιστατικό. Τελικά ο ίδιος και άλλα δύο άτομα, ο 27χρονος Πατρινός και μια 28χρονη έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας την περασμένη Παρασκευή,


Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της Παρασκευής ο 27χρονος και ο 30χρονος κινούμενοι στην περιοχή της Ηλιούπολης με μοτοσυκλέτα προσπάθησαν να αποφύγουν έλεγχο αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι τους καταδίωξαν και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του 30χρονου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

• Δύο (2) συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 36 γραμμ.

• Είκοσι (20) ναρκωτικά δισκία.

• Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

• Ένα (1) σφυρί θραύσης κρυστάλλων.

Σε έρευνα στο σπίτι της 28χρονης φίλης τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 γραμμ.

• Ένα (1) σπρέι πιπεριού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ