2014-07-07 21:53:45
Φωτογραφία για Πολύ σημαντικοί λόγοι για να κοιμόμαστε γυμνοί
Εκτός από το να δηλώνουμε σε συνεντεύξεις ότι «κοιμόμαστε φορώντας μόνο το άρωμα μας» υπάρχουν λόγοι πρακτικότητας, ψυχολογίας, υγείας και φυσικά σεξουαλικοί για να κοιμόμαστε γυμνοί Αυτοεκτίμηση.

Περνώντας χρόνο γυμνός νιώθεις άνετα με το σώμα σου. Όταν είσαι άνετος με τον εαυτό σου, ενεργείς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μοιάζεις πιο ευτυχισμένος και θεωρείσαι πιο ελκυστικός από τους άλλους. Όλα καλά.

Οικειότητα στη σχέση.

Αν είσαι σε μόνιμη σχέση ή συζείς, να ξέρεις ότι η επαφή σου με το σύντροφό σου θα απογειωθεί αν κοιμάστε γυμνοί. Τίποτα δεν αντικαθιστά την οικειότητα που δημιουργεί η επαφή του γυμνού δέρματος με το γυμνό δέρμα. Παράγεται ωκυτοκίνη, που προκαλεί αυξημένα επίπεδα ευτυχίας, χαμηλότερο άγχος, μειωμένη αρτηριακή πίεση και λιγότερη φλεγμονή. Αυτό σας δένει περισσότερο.

Καλύτερη ποιότητα ύπνου.

 Κανένα κορδόνι που μπλέκεται, κανένα ταμπελάκι στο λαιμό, κανένα εσώρουχο που κόβει δεν θα μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σου. Επίσης, αυτό μπορεί να βοηθήσει αν ιδρώνεις πολύ στον ύπνο σου.

Όφελος στο δέρμα.

Το δέρμα σου επιτέλους μπορεί να αναπνεύσει. Κάποιοι άνθρωποι με πρόβλημα ακμής αναφέρουν ότι ο ύπνος χωρίς πιτζάμες τους βοήθησε.

Ενδέχεται να καταπολεμά τη γήρανση. Όταν φοράμε πολύ ζεστά ρούχα στον ύπνο μας, εμποδίζουμε τη δράση της αυξητικής ορμόνης. Αν κρυώνεις ελαφρά το βράδυ, ενδεχομένως αυτό να έχει επίπτωση στο δέρμα σου και να έχεις λιγότερες ρυτίδες.

Άνεση.

Δεν χρειάζεται καν να αγοράσεις πιτζάμα και κάθε εβδομάδα θα πλένεις λιγότερα ρούχα. Α, και εσώρουχα!

Δεν μουχλιάζεις.

 Σου έχει τύχει να γυρίσεις από τη δουλειά τόσο κουρασμένος που να θες απλώς να βγάλεις όλα σου τα ρούχα και να βάλεις πιτζάμες; Μπορεί αυτή η συνήθεια να είναι η καλύτερη λύση εκείνη τη στιγμή, αλλά σκέψου ότι έτσι συνηθίζεις να είσαι απεριποίητος στο σπίτι και να επαναπαύεσαι στην άνεση τις πιτζάμας.

Σιγά σιγά και τα Σαββατοκύριακα που ξυπνάς δεν θα θες να αποχωριστείς την πιτζαμούλα σου, θα σουν προτείνουν καφέ και θα λες «πού να τρέχουμε τώρα;», θα μιζεριάσεις, θα πάρεις γάτες και θα γεράσεις μόνη, αν είσαι γυναίκα, θα καταντήσεις αλκοολικός, αν είσαι άντρας. Σε πείσαμε; Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Βλέπει» Φερνάντεζ ο ΠΑΟΚ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Βλέπει» Φερνάντεζ ο ΠΑΟΚ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ