2014-07-09 05:54:06
Φωτογραφία για Πώς είναι ο Χάρι Πόττερ στα 30 του;
Φαίνεται πως ούτε η συγγραφέας – δημιουργός του Χάρι Πόττερ, αλλά ούτε και τα εκατομμύρια των φανατικών θαυμαστών του ανά τον κόσμο έχουν ξεχάσει το μικρό μάγο και τα κατορθώματά του. Έτσι, η JK Rowling, παρότι έχει προχωρήσει στην συγγραφική της καριέρα με επόμενα έργα, πολύ επιτυχημένα, «αναγκάστηκε» να ξαναγυρίσει στις ζωές των ηρώων της αγαπημένης σειράς βιβλίων.

Αυτή τη φορά έγραψε ένα άρθρο 1.500 λέξεων, το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα για τους φαν του Χάρι Πόττερ, το «Pottermore». Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι πως η διάσημη συγγραφέας δεν υπογράφει η ίδια το άρθρο αυτό, αλλά η δαιμόνια δημοσιογράφος της σειράς των βιβλίων του Χάρι Πόττερ, η πασίγνωστη Ρίτα Σκίτερ!

Δια χειρός Ρίτα Σκίτερ λοιπόν διαβάζουμε για τις γκρίζες τρίχες που έκαναν την εμφάνισή τους στο κεφάλι του ήρωα, που πια κοντεύει τα 34, τα δυο του παιδιά που τον συνοδεύουν στο παγκόσμιο κύπελλο Κουίντιτς που παρακολουθεί μαζί με τους αγαπημένους του φίλους Ρον και Ερμιόνη, οι οποίοι επίσης φέρουν τα… σημάδια της ηλικίας.

Όμως η δαιμόνια Ρίτα Σκίττερ δεν θα μπορούσε παρά να αναρρωτηθεί για την απουσία της «αγαπημένης» συζύγου του Χάρι Πόττερ από ένα τέτοιο ταξίδι. Γιατί η Τζίνι δεν συνοδεύει το Χάρι και τους γιους της; Μήπως υπάρχουν ρωγμές στο ευτυχισμένο ζεύγος; Μήπως το νέο σημάδι που έχει ο Χάρι στο μάγουλο προέρχεται από κάποια κατάρα που εκτόξευσε εναντίον του η «αγαπημένη» σύζυγος;
karfitsa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ναι στις μεταρρυθμίσεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Ναι στις μεταρρυθμίσεις"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ