2014-07-09 09:03:17
Φωτογραφία για ΠΑΕ Παναχαϊκή σε Ερασιτεχνική: Δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ
Μετά την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής προς την ΠΑΕ στην οποία ζητά την τακτοποίηση της οφειλής των 90.000 ευρώ, ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει η ομάδα το γήπεδο της Αγυιάς, η ΠΑΕ με νέα ανακοίνωση απαντά τονίζοντας ότι δεν χρωστά ούτε ευρώ και πλέον πάει Παμπελοποννησιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έλαβε γνώση της ανακοινώσεως της ερασιτεχνικής και ανακοινώνει τα εξής:

1.Δεν σας χρωστάμε ούτε ένα ευρώ όπως και δεν σας χρωστάει κανείς ούτε ευρώ αλλά εσείς χρωστάτε σε όσους μιλάνε ελληνικά (βολλευμπολίστες - μπασκετμπολίστες - προπονητές - Εθνική τράπεζα δάνεια 600000,00€ - ΔΕΥΑΠ - ΔΕΗ - ΟΤΕ - ΕΦΟΡΙΑ - ΙΚΑ - 600000,00€ σε αυτούς που έχουν κατάσχει τα διαμερίσματα στα Ψηλά Αλώνια) και 600000,00€ σε εμάς όπως αναλυτικά θα πληροφορηθείτε από αγωγή μας που θα σας κοινοποιηθεί.

2.Είμαστε βέβαιοι ότι μετά την ανακοίνωση αυτή δεν υπάρχει ούτε ένας Πατρινός ούτε ένας Έλληνας που να αμφισβητεί ότι τα οικονομικά προβλήματα ορισμένων από τα μέλη του Δ.Σ. της ερασιτεχνικής λόγω εικονικών πτωχεύσεων αλλά και γενικώς λόγω εμπορικής πείνας από δέρματα που μυρίζουν από χρόνια, επιθυμείτε να τα επιλύσει η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή


3.Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή μετά από αυτή την εξέλιξη για την οποία ο καθένας καλόπιστος αντιλαμβάνεται ότι καμία ευθύνη δεν έχουμε, δηλώνουμε ότι θα αγωνισθούμε όπως και στο προηγούμενο πρωτάθλημα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών τόσο στους φιλικούς όσο και στους επίσημους αγώνες μας όπως έχουμε νόμιμο δικαίωμα.

4.Περισσότερες λεπτομέρειες και ανακοινώσεις των μετόχων της Π.Α.Ε. μετά την Γενική Συνέλευση της Πέμπτης (10/7/2014)».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ