2014-07-10 06:10:05
Φωτογραφία για Λούνα παρκ χωρίς άδεια στο Κατάκολο Ηλείας
Περίπου δύο μήνες πέρασαν από την τραγωδία στο Ελληνικό, όπου ένα 13χρονο παιδί έχασε τη ζωή του και η 9χρονη αδελφή του τραυματίστηκε σοβαρά. Από τότε οι ελληνικές αρχές έχουν ξεχυθεί σε εκτεταμένο «σαφάρι» για τον εντοπισμό και άλλων λούνα παρκ χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Το βράδυ της Τρίτης, στο Κατάκολο Ηλείας, η αστυνομία συνέλαβε έναν 63χρονο, ο οποίος λειτουργούσε λούνα παρκ χωρίς να έχει εφοδιαστεί με άδεια λειτουργίας, σύμφωνα με το thebest.gr.

Μικρά παιδιά έπαιζαν ανέμελα στο τρενάκι του λούνα παρκ και στην παλινδρομική αιώρα, με τους γονείς δίχως να έχουν ιδέα πως ο χώρος δεν είχε την απαιτούμενη άδεια. Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου διαπίστωσαν ότι ο 63χρονος είχε εγκαταστήσει και λειτουργούσε περιοδεύων λούνα παρκ με ψυχαγωγικό αντικείμενο αποτελούμενο από τρενάκι, τεχνικά παίγνια και παλινδρομική αιώρα σε μη εκμισθωμένο δημοτικό χώρο και στερούμενος σχετικής άδειας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ενώ οι έλεγχοι ανάλογων επιχειρήσεων σε όλη τη Δυτική Ελλάδα θα συνεχιστούν αμείωτα, όπως αναφέρεται στο αστυνομικό δελτίο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ