2014-07-10 18:44:06
Φωτογραφία για Στις 17 Ιουλίου θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του φετινού επετειακού 33ου Φεστιβάλ Πάτρας 2014 - Θεσμός Αρχαίου Δράματος
Την επόμενη Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 στις 11.30 το πρωί θα δοθεί τελικά η συνέντευξη Τύπου, στο Θέατρο Αγορά στην οδό Καραϊσκάκη 149, όπου και θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του Επετειακού 33ου Φεστιβάλ Πάτρας 2014 - Θεσμός Αρχαίου Δράματος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων προς τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων ενημέρωσης.

Το φετινό 33ο Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Αυγούστου 2014 και μία από τις σίγουρες παραστάσεις που θα φιλοξενήσει, θα είναι οι «Βάτραχοι» του Εθνικού θεάτρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με πρωταγωνιστή τον Αιγιώτη ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο πολιτιστικός σύμβουλος του Φεστιβάλ Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος, αναμένεται μέχρι την έναρξη των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ να κυκλοφορήσει μία συλλεκτική αφίσα του Φεστιβάλ Πάτρας που κάνει έμμεση αναφορά και θα είναι αφιερωμένη στον πατέρα του και αξέχαστο ιδρυτή και θεμελιωτή του σημαντικού αυτού πολιτιστικού Φεστιβάλ της Αχαΐας και ολόκληρης της Ελλάδας, που είχε πρωτοξεκινήσει τον Αύγουστο του 1981, Ανδρέα Ανδριόπουλο που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο.

Μάλιστα αναμένεται στο ξεκίνημα μίας από τις φετινές προγραμματισμένες θεατρικές παραστάσεις (πιθανότατα την βραδιά της επίσημης πρεμιέρας) να προβληθεί και ένα βίντεο με οπτικό και φωτογραφικό υλικό για τον Ανδρέα Ανδριόπουλο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ