2014-07-10 21:42:19
Φωτογραφία για ΓΕΜΕΛΟΣ : ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΥ!
Έξαλλα πανηγυρίστηκε η επιτυχία του Απόστολου Χρήστου από τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων - νεανίδων.

Μετά το πέρας της κούρσας των 100 μέτρων στο ύπτιο όπου ο Χρήστου σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ με 54,03 ο αρχιπροπονητής της ελληνικής αποστολής Νίκος Γέμελος σημείωσε:

«Ο Απόστολος Χρήστου είναι ένας μεγάλος αθλητής. Πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα ανάμεσα σε σπουδαίες προσωπικότητες και κέρδισε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, στον οποίοι οι δύο πρώτοι κατέρριψαν παγκόσμια ρεκόρ. Είναι τέτοιο ταλέντο, που μπορεί άνετα να ανταπεξέλθει στις συνθήκες Ανδρών και να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του μετά από χρόνια.».

Όσον αφορά το μέλλον του νεαρού κολυμβητή στην διοργάνωση ο Νίκος Γέμελος ανέφερε: «Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει στο Ευρωπαϊκό. Θα αγωνιστεί στα 50 και 200 μέτρα ύπτιο ενώ θα δώσει το παρών και στα 400 μέτρα μικτή. Αναμφίβολα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στα υπόλοιπα αγωνίσματα.»

Η χρονιά δεν τελειώνει στο Ντόρντεχτ για τον Απόστολο Χρήστου. Ο ταλαντούχος κολυμβητής του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί και στην Ολυμπιάδα Νέων τον Αύγουστο. Σύμφωνα με τον προπονητή του Νίκο Γέμελο ο αθλητής έχει όλα τα φόντα για νέες διακρίσεις και σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ