2014-07-10 21:49:58
Φωτογραφία για Το έκαψαν στο Μπουένος Άιρες μετά τη νίκη της Αργεντινής
Μετά την χθεσινή νίκη της Αργεντινής επί της Ολλανδίας εκατοντάδες χιλιάδες Αργεντίνων ξεχύθηκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες και πανηγύρισαν τη νίκη της εθνικής τους ομάδας.

Αντίγραφο του αγάλματος του Ιησού που δεσπόζει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, εμφανίστηκε στον οβελίσκο του Μπουένος Άιρες.

Στους δρόμους και στις πλατείες της πρωτεύουσας της Αργεντινής επικράτησε η απόλυτη παραζάλη. Μεγάλοι και μικροί με τις φανέλες της εθνικής τους ομάδας χόρευαν και τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο, ενώ πανηγύριζαν εκστασιασμένοι μέχρι το πρωί.

Η εντελώς αντίθετη εικόνα στο Άμστερνταμ, όπου χιλιάδες Ολλανδοί δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους από την ήττα της ομάδας τους στα πέναλτι, όμως δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις ευχές τους η Αργεντινή να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Και στα αποδυτήρια όμως οι παίκτες της εθνικής Αργεντινής πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά. Κορυφαίοι παίκτες στον χθεσινό ημιτελικό ήταν ο Μαρσεράνο, ο οποίος αν και χτύπησε στο κεφάλι ήταν ο καλύτερος παίκτης, καταφέρνοντας να σταματήσει το γκολ του Ρόμπεν, αλλά και ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα, που συνέχισε να παίζει παρά τον τραυματισμό του στο στόμα.

Μάλιστα όταν βρέθηκε στα αποδυτήρια, ο παίκτης της Αργεντινής από τη χαρά του φόρεσε μια περούκα στα εθνικά χρώματα της ομάδας του και άρχισε να βγάζει φωτογραφίες.

Πηγή: star
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ