2014-07-11 23:38:56
Φωτογραφία για Ο Κασιδιάρης κατείχε όπλα με σκοπό τη διακίνησή τους, λένε οι ανακρίτριες
Μέσα σε 26 σελίδες ανακρίτριες και εισαγγελέας αναπτύσσουν  τους λόγους για τους οποίους προφυλάκισαν τον Ηλ. Κασιδιάρη  Στο σκεπτικό τους αναφέρεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι το δεξί χέρι του Νίκου Μιχαλολιάκου και είναι υπεύθυνος για την εκπαίδευση των στελεχών του ναζιστικού κόμματος.  Επίσης, ότι ο κατηγορούμενος βουλευτής, κατείχε όπλα με σκοπό τη διακίνησή τους στα μέλη και στα στελέχη της Χρυσής Αυγής».

Οι ανακρίτριες κ.κ. Κλάπα, Δημητροπούλου και ο,  εισαγγελέας κ. Ντογιάκος επισημαίνουν: «Ο κατηγορούμενος, όπως και οι λοιποί συγκατηγορούμενοι του κατείχαν τα όπλα αυτά με σκοπό τη διακίνησή τους στα μέλη και στα στελέχη της Χρυσής Αυγής, τα οποία εξασκούνται στη χρήση πυροβόλων όπλων, όχι μεμονωμένα και ατομικά, αλλά στα πλαίσια της ένταξής τους στην οργάνωση, προκειμένου να είναι ανά πάσα στιγμή εκπαιδευμένοι προς επίδειξη δύναμης και ισχύος, ενώ πολλοί εξ” αυτών έχουν ήδη καταληφθεί να κατέχουν παράνομα κάθε είδους όπλα».

Για πολιτική δίωξη που έχει ως στόχο να υποκλαπούν οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο στην απολογία του στις ανακρίτριες για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής ο Ηλίας Κασιδιάρη Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ