2014-07-14 06:14:06
Φωτογραφία για Για ποιον δήλωσε ο Π. Κωστόπουλος:  «Βρήκε ευκαιρία ο μικρός να πάρει εκδίκηση»
Ο θείος μπορεί να περνάει μεγάλο ζόρι απο το άκυρο της Τζένης και την δυσκολία που έχει στα 60 του να κάνει μια νέα αρχή...Όμως δεν ξεχνάει. Άλλωστε έχει στοιχεία στον χαρακτήρα του που τον έκαναν μισητό σε πολύ κόσμο. Η αμετροέπεια και το θράσσος-δυστυχώς για τον ίδιο- δεν αξιοποιήθηκαν μόνο στη δουλειά αλλά και στη ζωή. Δύσκολος άνθρωπος. Ειδικά όμως ως συνεργάτης. 

Ο Καβατζίκης έγραψε όσα γνώριζε.

 Και τα έγραψε με λεπτομέρειες. Δεν διαφωνώ με τον δημοσιογράφο να γράψει όσα ξέρει για το θέμα των ημερών. Διαφωνώ που δεν τα έγραψε όταν συνέβαιναν. Θα μου πείτε τώρα. Πώς να το κάνει την στιγμή που δούλευε μαζί τους; 

Εμ… εκεί είναι η μαγκιά Άρη. 

Να τα γράφεις και αν χρειαστεί να πάρεις το καπελάκι σου και να την κοπανήσεις… Τώρα δίνεις χαλαρά το δικαίωμα στον Κωστόπουλο να σε ραπίσει με τα σωστά ελληνικά του. 

Και το κάνει πίστεψέ με από σήμερα το πρωϊ στη Μύκονο. Δεν θέλω να σου μεταφέρω τι λέει. Δεν είναι η δουλειά μου. Όμως επειδή το κάνει σε δημόσιο χώρο σου λέω απλά ότι θεωρεί ότι με τον τρόπο αυτό παίρνεις εκδίκηση για την παραίτησή σου. 

Όχι θα το άφηνε ο θείος να πέσει κάτω… Σε αυτές τις περιπτώσεις τελικά είναι καλό να μη μιλάς… αφού δεν το έχεις κάνει όταν έπρεπε Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ