2014-07-15 00:15:04
Φωτογραφία για ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΕΤΓΟΥΕΪ... ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟ «4ΑΡΙ»!
Μπορεί να θεωρείται (και να είναι) δεδομένη η παραμονή του Μπρεντ Πέτγουεϊ στο ρόστερ της νέας σεζόν, στο λιμάνι όμως κάνουν σκέψεις για την απόκτηση ενός ξένου παίκτη για τη θέση "4". 

Η περσινή χρόνια προφανώς... δίδαξε, ότι με Πρίντεζη και Πέτγουεϊ στο "4" -μαζί με λίγες βοήθειες από τον Αγραβάνη-, θα υπάρξουν αγώνες που η ομάδα θα υστερεί απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Το συγκεκριμένο θέμα είναι αντικείμενο συζήτησης των οπαδών του Ολυμπιακού και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό πιστεύουν αυτό ακριβώς που προαναφέραμε. 

Όπως δείχνουν πάντως τα πράγματα, με την απόψη των... πολλών, συμφωνούν και στην ΚΑΕ, αφού υπάρχουν σκέψεις ν'αποκτηθεί ένας παίκτης για τη θέση "4", με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο να παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα. Αρκεί να μη μείνουμε στις... σκέψεις.

Άλλωστε, η πιο μεγάλη κίνηση του φετινού καλοκαιριού πήγε να γίνει ακριβώς για τη θέση "4" με τον Ντέρικ Μπράουν της Λοκομοτίβ Κουμπάν (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και μπορεί να μην στέφθηκε με επιτυχία, αλλά αν μη τι άλλο φανέρωσε ότι πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός σ'αυτή τη θέση, επειδή ακριβώς διαβλέπουν το πρόβλημα!


Από εκεί και πέρα, ατάκες σαν αυτές που κυκλοφορούν αριστερά-δεξιά, όπως "αν βρεθεί κάτι καλό" , ή "αν βρεθεί μέσα στα όρια του διαθέσιμου μπάτζετ" είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Εφόσον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν μία ομάδα με σκοπό να είναι τουλάχιστον στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης, η κίνηση στη θέση "4" είναι ΜUST (σε συνδυασμό πάντα με την απόκτηση του... αντι-Ντιλέινι).

Τα κουκιά είναι μετρημένα... Με δύο δυνατές κινήσεις στις θέσεις που προαναφερθήκαμε, όλα καλά και πάμε για ψηλά! Εάν δε γίνουν, θα τρέχουμε για "μπαλώματα" τύπου... Σερμαντίνι (σαν κίνηση, όχι σαν θέση) το χειμώνα και θα λέμε ότι ζητούμενο είναι η... πρόκριση στους "16" * Όπως και να έχει, την απάντηση θα την έχουμε σύντομα, γιατί υπάρχει και ένα άλλο σενάριο που αναφέρει τον Σέντρικ Σίμονς σαν 7ο ξένο (οπότε ξεχνάμε τα παραπάνω) και η προθεσμία για κάτι τέτοιο λήγει... αύριο! Το ενδεχόμενο αυτό πάντως θα το αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο μας, πολύ σύντομα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ