2014-07-15 03:46:15
Φωτογραφία για «Οχι» σε νέα μέτρα, αν «τρέξουν» οι αποκρατικοποιήσεις
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υπ. Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με το επιτελείο της Τρόικας, σε μια σύσκεψη που απασχόλησε ιδιαίτερα η πορεία της οικονομίας. Στο επίκεντρο βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι αποκρατικοποιήσεις. Η Τρόικα καθιστά σαφές ότι έχει προσυμφωνηθεί το προηγούμενο καιρό, δεν δείχνει όμως διατεθημένη να πιέσει για νέα μέτρα εάν και εφόσον "τρέξει" ο σχεδιασμός για τις αποκρατικοποιήσεις που βρίσκονται στην αντζέντα.

Αισιοδοξία υπάρχει και από τις δυο πλευρές πως η αξιολόγηση της Οικονομίας των Σεπτέμβριο θα έχει θετικά αποτελέσματα και έθεσαν τότε τον χρονικό στόχο ώστε να κλείσουν οριστικά οι όποιες διαπραγματεύσεις χωρίς καθυστερήσεις και νέα μέτρα.

«Έχουμε την ίδια άποψη ότι τα επενδυτικά κεφάλαια θα βοηθήσουν την οικονομία», ανέφερε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, μετά το τέλος της τρίωρης σύσκεψης Χαρδούβελη με την Τρόικα και λίγο πριν ο υπουργός Οικονομικών μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για σύσκεψη με τον πρωθυπουργό με μόνο θέμα τις ιδιωτικοποιήσεις.

Πέραν αυτών, το οικονομικό επιτελείο ενημέρωσε την τρόικα για την πορεία της οικονομίας καθώς και την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ