2014-07-15 08:36:17
Φωτογραφία για Ελεγκτές «ξεσκονίζουν» το Δασαρχείο Αιγίου - Πέπλο μυστηρίου γύρω από την υπόθεση
«Συναγερμός» χτύπησε την περασμένη εβδομάδα στο Δασαρχείο του Αιγίου όπου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ημερήσιος της Αχαΐας", επί τριημέρω ελεγκτές στην κυριολεξία «ξεσκόνισαν» μια σειρά από φακέλους.

Το τι ακριβώς «ψάχνουν» οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, δεν έχει γίνει γνωστό, αφού υπάρχει μεν καταγγελία ωστόσο οι ελεγκτές που έχουν αναλάβει την υπόθεση είναι «σφίγγες» όσον αφορά την πληροφόρηση κι αυτό που μένει είναι να αποδειχθεί εάν υπάρχει όντως «φωτιά» όπου υπάρχει και …καπνός.

Στην προσπάθεια διερεύνησης του θέματος δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τον δασάρχη Αιγίου κ. Χρονόπουλο αφού η απάντηση από την υπηρεσία ήταν πως ο δασάρχης απουσιάζει με αναρρωτική άδεια, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δασάρχης ήταν παρών κατά τις πρώτες ημέρες της «επίσκεψης» των ελεγκτών όπου έδωσε όλα τα στοιχεία και τους φακέλους που του ζητήθηκαν. Επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υποθέσεις που διερευνώνται αφορούν προγενέστερη περίοδο και κυρίως υποθέσεις της ανατολικής Αιγιάλειας και συγκεκριμένα φακέλους υποθέσεων με «αποχαρακτηρισμούς» δασικών εκτάσεων που φέρεται ότι «βαφτίστηκαν» ιδιωτικές. Βεβαίως τα πάντα είναι υπό διερεύνηση.

Σε επικοινωνία με τη Διεύθυνση Δασών Αχαϊας επιβεβαιώθηκε η διενέργεια του ελέγχου, ωστόσο από την πλευρά του προϊστάμενου κ. Παναγιωτόπουλου δεν έγινε κάποια δήλωση παρά μόνον ότι η υπηρεσία θα περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ