2014-07-16 00:00:08
Φωτογραφία για «ΘΕΛΕΙ ΑΛΜΕΪΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΛΛΑ...»
Στην Μπεσίκτας αγωνιζόταν πέρσι ο Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος δεν έμεινε ευχαριστημένος από κάποιες κινήσεις της διοίκησης και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Τώρα, αναζητά νέο σταθμό στην καριέρα του και αυτός ενδέχεται να είναι κατά 99% η Γαλατάσαραϊ, η μία εκ των τριών μεγάλων ομάδων της χώρας και της Πόλης.

Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας "ajansspor.com", φιλοξενούνται δηλώσεις του Ουμίτ Ακμπουλούτ, διαπιστευμένου μάνατζερ της FIFA, ο οποίος αποκαλύπτει πως έχει υπάρξει συνάντηση της πλευράς του παίκτη με τον πρόεδρο της Γαλατά. Έχει υπάρξει συμφωνία, αλλά απομένει ακόμα ένα ποσοστό της τάξεως του 1%, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Και επειδή κάθε μεταγραφή είναι ανοικτή έως ότου ανακοινωθεί, με τις δηλώσεις του ο μάνατζερ ναι μεν λέει ότι ο Αλμέιδα είναι πάρα πολύ κοντά στη Γαλατά, αλλά ίσως ανταποκριθεί σε κάποιες προτάσεις που φτάσουν στα χέρια του.

«Ο Ολυμπιακός, η Γουέστ Χαμ και η Λάτσιο θέλουν τον Ούγκο, αλλά εκείνος επιθυμεί να παίξει στη Γαλατά. Για αυτό δεν ανταποκρίνεται αυτή τη στιγμή σε άλλες ομάδες», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Ακμπουλούτ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ