2014-07-16 19:48:13
Φωτογραφία για Γνωρίζετε καλά τις λειτουργίες των ακουστικών σας?
Τα ακουστικά του iPhone σας έχουν τον ιδανικό σχεδιασμό για την καλύτερη ποιότητα του ήχου αλλά δεν είναι ο μοναδικός λόγος που προτιμούνται από τους χρήστες και δεν χρησιμοποιούν ακουστικά τρίτων κατασκευαστών Εκτός από το μικρόφωνο που ενσωματώνεται υπάρχει και τηλεχειριστήριο που μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο της μουσικής τον έλεγχο αναπαραγωγής ενός βίντεο και τον τερματισμό μιας κλήσης

Αν λοιπόν δεν γνωρίζετε πως θα βρείτε αυτές τις λειτουργίες διαβάστε πιο κάτω

1. Αναπαραγωγή / Παύση. Πατήστε το κεντρικό κουμπί μία φορά για να ενεργοποιήσετε τη μουσική ή την παύση ενός τραγουδιού ή βίντεο. Για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή, πατήστε ξανά το κουμπί.

 2. Μετάβαση στο επόμενο τραγούδι. Κάντε διπλό κλικ στο κουμπί στο κέντρο.

3. Μετακίνηση στο προηγούμενο τραγούδι. Γρήγορα, πατήστε το κεντρικό κουμπί τρεις φορές.

4. Fast forward. Αγγίξτε γρήγορα δύο φορές και κρατήστε πατημένο το κουμπί στο κέντρο.


 5. Rewind. Τρεις φορές γρήγορα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί στο κέντρο.

 6. Απάντηση κλήσης / κλείσεις. Κάντε κλικ στο κουμπί στο κέντρο και σας επιτρέπει να απαντήσετε σε μια εισερχόμενη κλήση ή να τερματίσετε την τρέχουσα κλήση.

 7. Απόρριψη εισερχόμενης κλήσης. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κεντρικό κουμπί για δύο δευτερόλεπτα περίπου και, στη συνέχεια, αφήστε το. Δύο μπιπ επιβεβαιώνουν απορρίψετε μια κλήση.

 8. Αλλαγή σε μια εισερχόμενη  σε αναμονή κλήσης η για να τεθεί η τρέχουσα κλήση σε αναμονή. Πατήστε το κεντρικό κουμπί. Πιέστε ξανά για να επιστρέψετε στην πρώτη κλήση.

 9. Μεταβείτε σε μια εισερχόμενη ή σε αναμονή και να τερματίσετε την τρέχουσα κλήση. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κεντρικό κουμπί για δύο δευτερόλεπτα περίπου και, στη συνέχεια, αφήστε το. Δύο μπιπ επιβεβαιώνουν την ολοκλήρωση της πρώτης πρόσκλησης.

 10. Χρησιμοποιήστε την Siri. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κεντρικό πλήκτρο για να ξεκινήσει η βοηθός Siri και μπορείτε να ζητήσετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για να σας απαντηθούν
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ