2014-07-17 21:57:12
Φωτογραφία για Στη φυλακή για ασέλγεια ο δάσκαλος των Σερρών
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δάσκαλος από χωριό των Σερρών, που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ασέλγησε εις βάρος ανήλικων μαθητών. Ο 47χρονος αρνείται τις κατηγορίες, αλλά φαίνεται ότι δεν δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα, που αποφάσισαν να κρατηθεί προσωρινά στις φυλακές Τριπόλεως.

Η υπόθεση του 47χρονου δασκάλου έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι ασέλγησε σε επτά ανηλίκους, ηλικίας οκτώ έως δώδεκα ετών, μαθητές του σχολείου όπου δίδασκε τα τελευταία χρόνια εκτελώντας και χρέη υποδιευθυντή.

H δράση του

Σύμφωνα με δηλώσεις στο ΑΠΕ της δικηγόρου Ολγα Στρίκου που εκπροσωπεί ένα από τα παιδιά, η δράση τού δασκάλου έγινε αντιληπτή από μια μητέρα που ανακάλυψε ότι ο 47χρονος πίεζε το παιδί της μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης να συναντηθούν και κατέβαλλε προσπάθεια να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Η κ. Στρίκου πρόσθεσε ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν και άλλες περιπτώσεις στη δικογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι ο δάσκαλος είχε απομακρυνθεί από το σχολείο μετά το Πάσχα, ύστερα από παρέμβαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου στον εισαγγελέα Σερρών με αίτημα την οριστική απομάκρυνσή του.

Πηγή: Espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ